Samantha Lakker
Samantha Lakker Gezondheid 6 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Strakkere vagina? Vagina verjonging is blijkbaar dé oplossing

Het eerste wat er in je opkomt wanneer je het woord verjonging hoort zal waarschijnlijk iets zijn in de trant van maskertjes, peelings en misschien een beetje botox. Maar om het woord vagina en verjonging nou in dezelfde zin te zetten. Nee, toch?

Nou blijkbaar wel. Er is weer een gekke trend aan de gang in de wereld van de celebs,namelijk vagina verjonging. En het zal je heel erg verbazen wat de sterren allemaal wel niet over hebben voor een strakkere vajayjay.

Vagina verjonging

Laten we bij het begin beginnen. Wat is vagina verjonging nou precies (en waarom zou je het in godsnaam doen)? Kelly Rainey, eigenaar van Vitality Institute of Augura in Los Angeles, vertelt aan People dat het een non-chirugische ingreep is, waarbij eeen staaf wordt gebruikt om in en uit de vagina te gaan en warmte wordt gebruikt om celvernieuwing te stimuleren. Het resultaat: de conditie van je vagina is weer terug naar haar glorietijd.

Toch niet zo een goed idee?

De ingreep zorgt er volgens Rainey niet alleen voor dat je down under dertig jaar terug de tijd in gaat, maar helpt ook bij droogheid, incontinentie en pijn bij seks. De volgende vraag is nu natuurlijk of we dit allemaal zouden moeten doen. Volgens gynaecologe Cheryl Iglesia niet. Er is namelijk nog te weinig bewijs voor de resultaten, er is nog weinig bekend over de doeltreffendheid en de potentiele risico’s van de ingreep zoals, infectie, veranderde sensastie, dyspareunie, verklevingen en littekens.

Al met al kan je dus zeggen dat het allemaal onnodige onzin is om je vagina te verjongen. Onze vagina’s zijn verbazingwekkend veerkrachtig en perfect zoals ze zijn. En laten we nou even eerlijk zijn, als je 40 bent moet je niet verwachten dat je de pleasure box van een tiener hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Scary Mommy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Strakkere vagina? Vagina verjonging is blijkbaar dé oplossing
Sluiten