Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 20 jun 2019

Weekendje naar het strand? Niet zonder één van deze praktische en mooie strandtassen

Heerlijk een dagje naar het strand met de kids. Behalve dan het feit dat jij mag zeulen als een pakezel met alle spullen. Van parasol tot flessen water, alles wat je nodig hebt moet mee. Gelukkig zijn er genoeg XL strandtassen te vinden zodat je de spullen van jou en de kids makkelijk mee krijgt.

Lekker met de trein naar Zandvoort is een stuk minder lekker als je met zes tassen én een parasol in de trein zit. Met deze praktische en mooie tassen ben je in ieder geval al deels van dat probleem af want álles past erin.

1. Superdry via Zalando €39,95

Deze tas is niet alleen lekker groot, hij is ook mooi en heeft een sportieve uitstraling. Hij is van Superdry en te verkrijgen via Zalando.

2. PE Florence via Duifhuizen €24,95

Deze tas ziet er groot uit en dat is ie ook. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren maar dit is eigenlijk toch wel de mooiste. Je kunt er handdoek na handdoek in kwijt en dat is verrekte handig met kids.

3. Strandtas Elba via Bol.com €15,95

Deze tas is voorzien van allerhande kleine vakjes waar je verschillende spullen in kwijt kan. Zo weet je zeker dat je telefoon vrij blijft van zand en hoef je niet onderin je tas naar de zonnebrand te graaien. Handig!

4. Barts via Bomont.nl €49,99

Deze strandtas van Barts is vooral heel erg mooi en handig omdat hij vrij diep is. Je kunt er dus veel spullen in kwijt en je kiept ‘m zo om als je geen zand in je huis wil hebben liggen.

5. Play & Joy via Bol.com €12,99

Het zal je verbazen wat je allemaal krijgt voor deze tas van €12,99. Onderin zit namelijk een verstopt koelvak zodat jij je drankjes de hele dag koud houdt.

6. Reisenthel via The Little Green Bag €29,95

Een grotere strandtas dan deze ga je niet vinden. Als je kinderen vervelend worden kun je ze altijd nog hierin dragen (grapje natuurlijk).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Weekendje naar het strand? Niet zonder één van deze praktische en mooie strandtassen
Sluiten