wpkadmin
wpkadmin Gezondheid 7 nov 2017

Stressbal in de vorm van een balzak is je ultieme ontspanning en wraak tegelijk

Het moederschap komt nu eenmaal met een dosis stress. En al helemaal als de man niet helemaal meebeweegt in het drukke gezin. Enter de stressbal in de vorm van een balzak. Ontstressen en stiekeme wraak tegelijkertijd.

Stressbal in de vorm van een balzak

Onze mannen kunnen ons over het algemeen heel wat stress bezorgen. Te laat thuiskomen, altijd vragen stellen waar iets ligt. Zeggen dat je de kinderen wel doet deze keer, om dan vervolgens tien keer te vragen hoe iets moet of waar iets ligt… Grrrr., gek word je er van. En dan kan een stressbal helpen. Deze bal in de vorm van een balzak geeft je tegelijkertijd een klein sadistische genoegen, zonder dat iemand het door heeft.

NiceBalls heeft de stressbal ontworpen in de vorm van een balzak. En het mooiste van alles is dat je hem onder je tafel kunt hangen, waar niemand het kan zien. Wedden dat jij je handen er niet vanaf kan houden als het je allemaal weer eens teveel wordt? Wat fijn is, is dat de dansende buidel gemaakt is van een zacht en smooth materiaal. En ze zijn verkrijgbaar in aantrekkelijk roze. Knijpen maar!

Alleen al van dit fantastische nieuws gaat onze stress spontaan aan de wandel. En als de stress weer terugkeert, hebben wij inmiddels een fijne balzak onder ons bureau hangen. Lekker ongegeneerd kneden, voor maar 22 euro. Zin in.

Dit artikel verscheen al eerder op Beautify.

Reageer op artikel:
Stressbal in de vorm van een balzak is je ultieme ontspanning en wraak tegelijk
Sluiten