Redactie
Redactie Erop uit 25 jul 2017

Spotgoedkoop vliegen naar de Europese zon, Ryanair houdt alleen vandaag mega sale!

Baal je ook zo van het ‘zomerweer’ in Nederland? Stop met treuren en surf NU naar de website van Ryan Air, want daar gaan vandaag maar liefst 500,000 spotgoedkope tickets over de virtuele toonbank.

Je hebt tot klokslag middernacht vanavond om voor 14,99 of naar Milaan, Venetië of Barcelona te vliegen! Een tikkie duurder – voor een luttele 21,99 – zit je op Ibiza, Gran Canaria of Corfu. Vrijwel alle bestemmingen zijn in Europa, maar ook Marrakesh en Fez staan op het lijstje waarop maar liefst 41 overwegend zonzekere bestemmingen pronken (tip: mijd Londen, Manchester en Dublin).

Echt zo mooi als het lijkt?

Ja, als je deze twee details op de koop toe neemt. Detail 1 behelst dat vrijwel alle vluchten vanaf Eindhoven Airport vertrekken en detail 2 vertelt je dat de prijzen om enkeltjes gaan. Wat ons betreft geen man overboord.

De mevrouw van de klantenservice van RyanAir wist ons ook te vertellen dat zelfs als de 500.000 tickets al ruim voor middernacht uitverkocht zijn, de actie alsnog doorloopt. En boekt u maar in 3, 2, 1…! Fijne vakantie!

Reageer op artikel:
Spotgoedkoop vliegen naar de Europese zon, Ryanair houdt alleen vandaag mega sale!
Sluiten