Anne Broekman
Anne Broekman Kids 6 okt 2017

Waarom ik het zo leuk vind om mijn dochtertje te stylen (plus wishlist voor de winter)

Sinds de geboorte van haar dochtertje heeft Famme’s Anne er een leuke, doch kostbare hobby bij: het stylen van haar welpje. Urenlang schuimt ze de stad of het internet af naar de leukste outfits, schoentjes en accessoires. Dus ze heeft nu wel genoeg in haar kast liggen? Pas du tout! De wishlist voor de winter ligt alweer klaar.

Prinsesje spelen

Al eerder schreef ik voor Famme over de dolle blijdschap die ik voelde toen ik hoorde dat ik een meisje zou krijgen. Want ja, daar had ik stiekem toch een voorkeur voor, hoe not done dat ook is om te zeggen. Daar had ik zo mijn redenen voor (samen Sissi-films kijken, prinsesje spelen en al dat gezellige roze meidenspul in huis). Maar ook: ik vind het heerlijk om leuke outfits voor mijn meisje samen te stellen. Jahaaaa, tuurlijk kan dat ook voor een jongetje. Lekker preppy met bretels, loafertjes of juist stoere boots. Dat snap ik. Maar bij een meisje kan je nét iets meer variëren: rokje, jurkje, legging, skinny, mailliot, noem maar op. en I love it.

Kledingstrijd

Ik heb nogal een duidelijke voorkeur als het gaat om de outfits van mijn apie. Geen enorm bonte printjes en felle kleuren, maar grijstinten, oudroze, okergeel en nude. Ik profiteer hier nog maar even van, want vooralsnog kan ik mijn peuter alles aantrekken wat ik wil. Dat zal veranderen, en dan breekt ‘s morgen natuurlijk de strijd los (dat ze in een fluorroze prinsessenjurk naar school wil, bijvoorbeeld). Nou heeft mijn zus ook twee dochters (en dezelfde smaak als ik), dus ik krijg van haar veel kleding. En tóch kan ik het niet laten om elk seizoen weer een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen voor die draak van mij.

Deze items vind ik leuk, leuker, leukst voor komende winter:

1. Overgooier

Zara, €19,95

2. Rokje

Name It, €27,99

3. Trui

H&M, €29,99

4. Schippersjas

5. Jurkje

Scotch & Soda, €69,95

6. Vestje

Petit Puk, €22,95

Pak je portemonnee maar alvast: dochter van Missoni-ontwerpster lanceert nieuw kinderkledingmerk

Reageer op artikel:
Waarom ik het zo leuk vind om mijn dochtertje te stylen (plus wishlist voor de winter)
Sluiten