Gaaf deze foto’s van een moeder en dochters in matchende outfits

Weg met die saaie familiekiekjes. Zo kan het ook! De Britse Dominique post regelmatig een briljante foto op Istagram van haar en haar dochters Amelia (10) en Penny (3) in matchende kleding aanhebben en met accessoires die perfect bij de outfits passen. Wat een gaaf idee!

En wij zijn niet de enige die geïnspireerd raken van deze moeder. Het Instagram-account dat als een grap begon, heeft inmiddels al ruim 81K volgers. Dominique: ‘Op een ochtend trok ik de kleinste een gestreept shirt aan, terwijl ik zelf ook zo’n soort shirt aanhad. Toevallig kwam Amelia daarna óók met een gestreept shirt uit de badkamer. We moesten er om lachen en ‘s middags hebben we een foto gemaakt, zodat we ons grapje met iedereen konden delen.’ En deze foto bleek het begin van een hele reeks en heel veel fans. En daar horen wij zeker bij!

Nog meer leuks van deze hippe moeder zien of lezen? Dat kan! Sinds ze niet meer werkt blogt en post ze zich suf. En wat ons betreft gaat ze daar voorlopig lekker mee door. Super inspirerend al die creativiteit!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

LEES OOK: Je blijft kijken naar deze eeneiige drieling fotoshoot

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

LEES OOK: 6 redenen waarom het fantastisch is om moeder van een tweeling te zijn

19.

20.

21.

22.

23.

Ook prachtig om te zien: Nora (4) eert haar overleden moeder met een ontroerende bruidsfotoshoot

boredpanda

Reageer op artikel:
Gaaf deze foto’s van een moeder en dochters in matchende outfits
Sluiten