Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 8 dec 2016

Sympathiek! Alle kinderen kunnen nú het grootste cadeau van Nederland weggeven

In een maand waarin de cadeaus over de toonbank vliegen en kinderen ontzettend verwend worden door Sinterklaas, de Kerstman en hun ouders is een tegengeluid een welkome toevoeging. Daarom staat vanaf nu het allergrootste cadeau van Nederland op de Jaap Eden schaatsbaan in Amsterdam. Vol met speelgoed. Om weg te geven. Door jouw kind?

De actie is niet alleen sympathiek, maar maakt kinderen ook bewust van hoe goed zij het hebben en dat je andere kinderen een groot plezier en een hoop vreugde kunt bezorgen. Goed, in principe mogen ze de cadeaus aan zichzelf geven of aan hun eigen klas, maar wij vermoeden dat dat niet helemaal de bedoeling is.

In een filmpje vertellen kinderen aan wie zij dit ‘pakje’ van maar liefst 40m3, vol met het gaafste en nieuwste speelgoed, zouden willen geven. Mooi om te zien dat de meesten dan denken aan de kinderen die het echt moeilijk hebben zoals vluchtelingen in binnen- en buitenland, aan een ziekenhuis of goed doel voor kinderen.

Bekijk het filmpje hier:

Wil jouw kind wel meedoen? Je leest er alles over op grootstecadeau.nl, je moet wel tussen de 4 en 12 jaar oud zijn. Op 18 december wordt onthuld wie de winnaar is. En voor deze gulle geluksvogel is er natuurlijk ook een mooie prijs: twee hele minuten lang winkelen bij de Intertoys. En dat maakt het wel heel aantrekkelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Sympathiek! Alle kinderen kunnen nú het grootste cadeau van Nederland weggeven
Sluiten