Tadaa… Zo ga je samen op date, ook al woon je honderden kilometers van elkaar af

Het onderhouden van een langeafstandsrelatie kan een hele opgave zijn, maar het is absoluut niet onmogelijk. Dat bewijst dit super schattige koppel, dat eens per week een heel speciale date night heeft via Skype.

Redditor Melody woont in Gainesville, Florida en haar vriend woont sinds mei dit jaar in Chicago voor zijn nieuwe baan. Om elkaar te kunnen zien moeten ze ongeveer twaalf uur rijden. Daardoor kan het verliefde stel elkaar nog maar heel weinig zien. In real life dan, want ze hebben eens per week een date night, waarin ze samen koken. Hoe schattig is dat!?

Melody plaatste eerder deze week foto’s van hun digitale afspraakje op Reddit en daar bleek het stel enorm inspirerend voor andere langeafstandskoppels. Zo schrijft ze dat je relatie zeker anders wordt als je ver van elkaar woont, maar dat je vooral van de leuke dingen die je wél samen doet moet genieten.

Samen koken

Als het stel hun date-avond heeft, gaan ze al skypend naar de supermarkt om daar samen te besluiten wat ze gaan eten. Als ze weer thuis zijn schakelen ze over op hun laptop, en koken ze tegelijk dezelfde maaltijd. Op die manier dineren ze onder het genot van een lekker drankje én elkaar toch samen! En dat gaat dan ongeveer zo in zijn werk:

Vanuit Florida:

En vanuit Chicago:

Herkenbaar? De moeilijkheden van een buitenlandse liefde >

Reageer op artikel:
Tadaa… Zo ga je samen op date, ook al woon je honderden kilometers van elkaar af
Sluiten