wpk-admin
wpk-admin Kids 7 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Laat de tandjes maar komen! Dit bijtspeeltje wil je hebben

Bijten, sabbelen en kwijlen. Je krijgt het er gratis bij. Of je er nou op zit te wachten of niet, de tandjes van je kleintje moeten toch doorkomen. En met dit bijtspeeltje wordt dat ineens een stuk leuker. Ook voor jou.

Na ‘move over Sophie de Giraffe‘, zeggen we nu ook ‘move over Baby Banana’.

Looking sharp

Normaal gesproken hou je de cactussen het liefst zo ver mogelijk bij je kleintje vandaan. Maar deze mag-ie met alle liefde hebben. Dit cactusspeeltje is niet alleen heel kindvriendelijk, hij ziet er ook nog héél cute uit.

De Lanco Sensory Rubber Cactus is deels met de hand gemaakt en van 100% natuurrubber. Ook zijn er geen schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten in verwerkt. Hoewel wij onze cactussen associeren met prikken en niet als per se heel erg lekker beschouwen, is deze dat wel. De groene kleur dankt dit lekkere bijtspeeltje namelijk aan eetbare kleurstoffen.

Ontwikkeling

Dat een bijspeeltje veel meer is dan een speeltje om op te bijten, bewijst dit groene figuurtje wel. Hij is fijn voor kleintjes met doorkomende tandjes én hij zou ook nog eens helpen bij de ontwikkeling van 5 zintuigen van je baby.

Van alle markten thuis

Ook is-ie niet alleen in de wieg gelegd voor in bed of in de box, ook in bad aard deze plant goed. Ideaal zo’n cactus die je nooit teveel water kunt geven.

Het gevolg is een blije baby en in the end dus ook een blije mama.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Laat de tandjes maar komen! Dit bijtspeeltje wil je hebben
Sluiten