Kids 20 apr 2015 Redactie

Te gek: vader laat zijn zoon met Down vliegen op foto’s

De 1-jarige Wil (William) Lawrence is geboren met het Downsymdroom. Toen hij klein was lag hij altijd op z’n buik met zijn armen in de lucht. Papa en fotograaf Alan kan enorm goed fotoshoppen en wilde iets bijzonders voor zijn zoon doen: Alan wilde hem laten vliegen op foto’s.

Wil is de jongste van vijf kinderen en er is er nog eentje op komst. Vader Alan wil Wil met de foto’s inspireren en een boodschap meegeven. ‘Deze foto’s van onze vliegende Wil hebben een speciale betekenis voor mij, omdat ik denk aan de unieke uitdagingen die Wil tegemoet gaat in de toekomst. Ik wil hem meegeven dat, ondanks dat Wil anders is dan de rest, alles mogelijk is’.

Wil kan vliegen

De foto’s zien er zo echt uit, dat je je natuurlijk afvraagt hoe dit gedaan is. De foto’s worden genomen terwijl Alan zijn zoon in de lucht houdt. Hij fotoshopt zichzelf hierna uit de foto. Alan is op dit moment ook bezig met een nieuw project, genaamd ‘Bringing the Light’, om andere ouders van een kind met Downsyndroom te inspireren. Hier lees je wat het gehele project precies inhoudt.

wil vliegen
wil2
wil3
wil4
wil5
wil6
wil7
wil8
wil9
wil10
vliegen
wil12
wil13
wil14
wil15

Bekijk ook deze geweldige foto’s van kinderen met Down.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Te gek: vader laat zijn zoon met Down vliegen op foto’s
Sluiten