Redactie
Redactie Kids april 20, 2015

Te gek: vader laat zijn zoon met Down vliegen op foto’s

De 1-jarige Wil (William) Lawrence is geboren met het Downsymdroom. Toen hij klein was lag hij altijd op z’n buik met zijn armen in de lucht. Papa en fotograaf Alan kan enorm goed fotoshoppen en wilde iets bijzonders voor zijn zoon doen: Alan wilde hem laten vliegen op foto’s.

Wil is de jongste van vijf kinderen en er is er nog eentje op komst. Vader Alan wil Wil met de foto’s inspireren en een boodschap meegeven. ‘Deze foto’s van onze vliegende Wil hebben een speciale betekenis voor mij, omdat ik denk aan de unieke uitdagingen die Wil tegemoet gaat in de toekomst. Ik wil hem meegeven dat, ondanks dat Wil anders is dan de rest, alles mogelijk is’.

Wil kan vliegen

De foto’s zien er zo echt uit, dat je je natuurlijk afvraagt hoe dit gedaan is. De foto’s worden genomen terwijl Alan zijn zoon in de lucht houdt. Hij fotoshopt zichzelf hierna uit de foto. Alan is op dit moment ook bezig met een nieuw project, genaamd ‘Bringing the Light’, om andere ouders van een kind met Downsyndroom te inspireren. Hier lees je wat het gehele project precies inhoudt.

Bekijk ook deze geweldige foto’s van kinderen met Down.

Reageer op artikel:
Te gek: vader laat zijn zoon met Down vliegen op foto’s
Sluiten