Susan Dalstra
Susan Dalstra Relatie 19 okt 2017

Deze man kocht een te kleine pyjama voor zijn vrouw en dat veranderde haar leven

Kleding voor je geliefde kopen is altijd een risico – al helemaal als man. Deze man nam toch de gok en hoewel dat niet helemaal gunstig uitpakte, loopt dit verhaal toch prachtig af. 

Bevallen

Vijf jaar geleden kocht de man, wiens naam niet bekend is, bij wijze van kerstcadeau een pyjama voor zijn vrouw. Eén probleem: hij wist haar kledingmaat niet meer zeker. Zijn vrouw was net bevallen en ze hadden zich allebei ‘nogal laten gaan’. Zij voelde zich zo onzeker over haar veranderde lijf dat ze niet meer meewilde naar het zwembad omdat ze dacht dat iedereen zich zou afvragen wat een man als hij deed met een vrouw als zij. Kortom: ze was stik-onzeker, en hij had geen idee hoe hij haar kon helpen.

Afgevallen

‘Je kan me mijn paniek voorstellen toen ik haar maat niet meer wist’, schrijft de anonieme echtgenoot. ‘Ik besloot ter plekke een risico te nemen en een maat kleiner te kopen voor het geval dat. Kerst: ze opent het cadeau en vindt het geweldig. Ze kijkt naar het kaartje en ik zie haar ogen oplichten. Ik vraag of alles oké is en ze vraagt: ‘Denk je echt dat dit mijn maat is?’ Mijn paniek rees, maar ik besloot het advies van mijn opa op te volgen. Hij leerde me dat als je vrouw boos is, je moet vragen of ze is afgevallen. Dus ik zei: ‘Ik dacht dat je maat X had, maar het lijkt alsof je bent afgevallen en toen ik dit omhoog hield leek het je perfect te passen’. Ze stond op en kwam naar me toe met tranen in haar ogen. ‘Het betekent veel voor me dat je mij zo ziet, want ik zie er zeker niet zo uit.’

Sexy

Zijn vrouw bracht de pyjama nooit terug. In plaats daarvan sloeg ze aan het sporten en begon ze met gezond eten. ‘Vijf jaar later is ze super sexy (veel te sexy om met mij getrouwd te zijn) en heeft ze me totaal verbaasd als het aankomt op fitness. Tot op de dag van vandaag zegt ze dat zoveel sport om ‘net zo hot te zijn als mijn man denkt dat ik ben’. Ze gaat nu naar het zwembad in bikini en is heel gelukkig.

Ik weet zeker dat mijn opa nu op me neerkijkt en denkt: dit is niet wat ik bedoelde. Ik ben er ook vrij zeker van dit ik dit meeneem in mijn graf.’

Dit verhaal werd meer dan 260 duizend keer bekeken op Imgur, en uit de reacties blijkt dat deze man de award voor beste partner van de wereld verdient.

Nog zo’n genie: deze man vindt altijd het perfecte cadeau voor zijn vriendin dankzij deze slimme hack.

Bored Panda

Reageer op artikel:
Deze man kocht een te kleine pyjama voor zijn vrouw en dat veranderde haar leven
Sluiten