Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 27 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder (44) slaat keihard terug nadat ze hoort dat ze ‘te oud is voor borstvoeding’

Borstvoeding is zo’n beetje het meest besproken onderwerp in de wereld der moeders. Wel, niet, het is nooit goed. De Italiaanse Stefani Giraldi is 44 jaar en weet daar alles van. Mensen vinden haar namelijk te oud voor het geven van borstvoeding en steken dit niet onder stoelen of banken.

Te oud

Stefani kreeg haar eerste kind op haar 37e en haar tweede toen ze 39 was. Haar jongste dochtertje is inmiddels drie jaar en krijgt zo nu en dan nog borstvoeding. Toen Stefani dit in het openbaar deed, kreeg ze naar commentaar van twee voorbijgangers.

Twee vrouwen van een jaar of dertig zeiden tijdens het voorbijlopen namelijk dat ze ‘veel te oud was om op haar veertigste nog borstvoeding te geven’. Daarna praatten de twee ongegeneerd verder over de gevolgen van ‘oude moedermelk’ voor het kind.

Stefani liet het hier niet bij zitten en sloeg terug met de memorabele woorden: ‘Ik ben 44 jaar, word in juni 45 en er is helemaal niks mis met mijn melk!’ BAM!

Commentaar

Toch zette het commentaar haar aan het denken, waarna ze besloot een topic te openen op een grote Facebookpagina voor moeders. Daar kreeg Stefani massaal bijval van andere moeders die het net als zijzelf de grootste onzin vinden dat mensen hier commentaar op hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moeder (44) slaat keihard terug nadat ze hoort dat ze ‘te oud is voor borstvoeding’
Sluiten