Maaike Helmer
Maaike Helmer Kids 20 okt 2015

Te schattig: 2-jarige Julie doet perfecte imitatie van Frozen song

Debbie Beukers’ dochtertje Julie is pas 2,5 jaar, maar al een groot fan van Frozen. En dat uit ze niet alleen door lekker voor de buis te hangen, nee, ze speelt zelfs songs na!

Debbie, momenteel hoogzwanger, zat op de bank en besloot het favoriete nummer van haar dochter op te zetten: ‘Zullen wij een sneeuwpop maken’ uit Frozen, dé lievelingsfilm van Julie. Debbie: ‘Het is zo grappig, Julie kijkt echt graag naar Frozen en trekt regelmatig haar sokken uit om als handschoenen te kunnen gebruiken voor een echt Elsa-effect.’

Debbie zegt dat Julie wel vaker ‘meespeelde’ (met verschillende Frozen-songs), maar altijd als Debbie haar telefoon erbij pakte om te filmen, stopte Julie. Dit keer niet. Julie ging meteen los met haar acteerkunsten. Met dramatisch tegen de deur hangen en al. Debbie: ‘Nu ging ze gewoon lekker door en zat ze er helemaal in. Ik was dus niet verbaasd toen ik dit zag… Dit is eigenlijk wel dagelijkse kost bij ons thuis.’ Vergelijk Julies versie met het origineel. Te cute toch?

Het origineel:

Julies versie:

Ook zo’n kleine Frozen fan in huis? Praat erover mee op Facebook!

Drie keer raden welke naam een hit is, nu Frozen zo’n doorslaand succes is… >

Reageer op artikel:
Te schattig: 2-jarige Julie doet perfecte imitatie van Frozen song
Sluiten