Roos
Roos Kids 8 jun 2017

Te schattig filmpje: vader troost zijn dochtertje op een hartverwarmende manier

Nee, betekent soms ja, en ja betekent soms nee. We huilen af en toe zonder reden en zijn soms boos zonder reden. Vrouwen zijn niet de makkelijkste wezens op aarde, hoe jong of oud we ook zijn. Vader Popiando Vazquez weet echter precies hoe hij met vrouwelijke uitspattingen om moet gaan. Dat bewijst hij in een te schattig filmpje met zijn 2-jarige dochtertje Tiara.

Filmpje

In het filmpje dat Popiando, een Uber-chauffeur in The Bronx op Instagram uploadde zie je hoe kleine Tiara naast hem in de auto zit te snikken. In plaats van tegen haar te zeggen dat ze op moet houden met huilen, vraagt hij haar liefdevol wat er aan de hand is.

Geen tranen laten zien

De kleine Tiara vertelt (nogal onverstaanbaar) dat een van haar vriendjes tegen haar gezegd dat ze niet lief is en daarom is ze verdrietig. Popiando geeft zijn dochtertje het advies om ‘ze nooit te laten zien dat je moet huilen’ en geeft haar de liefste knuffel die we in tijden gezien hebben.

LEES OOK: Zien: schitterende fotoserie over troostende knuffels

Filmpje

Popiando’s boodschap aan elke ouder: luister oprecht naar wat er aan de hand is. Op Instagram is de video al meer dan een miljoen keer bekeken. Om van te smelten, zo lief! Watch and learn.

Moeder’s magische zinnen voor het slapengaan hebben een helende werking

Instagram

Reageer op artikel:
Te schattig filmpje: vader troost zijn dochtertje op een hartverwarmende manier
Sluiten