Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 29 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Te schattig! ‘Wonderbaby’ ziet voor het eerst sneeuw

In december vorig jaar vertelden artsen aan de toen zwangere Johanna Morton dat ze een miskraam zou krijgen. Tegen alle medische verwachtingen in werd na 37 weken zwangerschap toch de kleine Clara Ray geboren. Sindsdien houdt Johanna gebeurtenissen uit haar dochters leven bij op Facebook.

Artsen dachten dat Clara een hartafwijking zou hebben, die ervoor zou zorgen dat ze niet levend ter wereld gebracht zou gaan worden. Uiteindelijk werd het meisje geboren met verschillende afwijkingen, zoals een zeldzame chronische longziekte, een hartafwijking en een afwijking aan haar verteringssysteem, waardoor ze niet goed kan eten.

Samen van de winter genieten

Let it snow, let it snow!

Sinds de geboorte van Clara houdt moeder Johanna een Facebookpagina bij, waarop ze alle mooie momenten van haar dochtertje met de wereld deelt. Afgelopen week begon het te sneeuwen en toen Johanna de kleine Clara (nu 5 maanden oud) voor het raam zette zodat ze het kon zien, keek het meisje letterlijk haar ogen uit.

LEES OOK: Bezorg je kinderen een witte Kerst, ook als het niet sneeuwt

Alleen maar dromen

‘Goedemorgen allemaal! Vandaag werd ik wakker en zag ik voor het eerst in mijn leven sneeuw! Papa en mama gaan een pak voor me kopen, zodat ik naar buiten kan en het echt kan zien’, schrijft Johanna bij de té schattige foto’s van het meisje dat verwonderd naar buiten kijkt. ‘Vorig jaar konden we alleen maar dromen van dit moment.’ Het berichtje is al meer dan duizend keer geliked en de lieve reacties stromen binnen.

Krijg je geen genoeg van die schattige koppies in de sneeuw? 22 x blije baby’s in de sneeuw >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Facebook

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Te schattig! ‘Wonderbaby’ ziet voor het eerst sneeuw
Sluiten