Janne Vogel
Janne Vogel Erop uit 7 maart 2018

Yes: The Boss Baby krijgt een eigen Netflix-serie

Ja, het is echt waar, onze favo kapitalistische baby krijgt een eigen Netflix-serie! The Boss Baby verscheen vorig jaar april en werd in no time een hit. De animatiefilm werd zelfs genomineerd voor een Oscar.

Logisch dus, dat The Boss Baby binnenkort een vervolg krijgt: en niet zomaar een vervolg, een hele serie op Netflix.

The Boss Baby

Met The Boss Baby maakte DreamWorks een komische film over de angsten die een kind kan doorstaan wanneer een pasgeboren broertje of zusje zijn hele bestaande leven op z’n kop zet. Tims nieuwe broertje is namelijk niet zomaar een schattige baby, maar een manager die de alleenheerschappij binnen het familienest nastreeft en hem buitenspel wil zetten (waarom zien zijn ouders dat niet?!). Au. De relatie tussen Tim en zijn nieuwe broertje verandert langzamerhand en het gekibbel maakt plaats voor een innige vriendschap. The Boss Baby leert op zijn beurt iets over de waarde van familie.

LEES OOK: De nieuwe Incredibles-film is precies wat de wereld nodig heeft

Back in Business

In The Boss Baby: Back in Bussines probeert de baby met een missie een balans te vinden tussen zijn drukke baan bij Baby Corp en zijn familie. Gelukkig kan hij rekenen op de nodige hulp van zijn broer Tim. Het belooft weer een succes te worden. De eerste aflevering zal op Netflix te zien zijn op 6 april.

Bekijk hieronder alvast de eerste (Engelstalige) trailer:

Popsugar.com

Reageer op artikel:
Yes: The Boss Baby krijgt een eigen Netflix-serie
Sluiten