Rosa Tettero
Rosa Tettero Kids 7 nov 2017

Deze vrouw beviel van haar baby met The Joker als gynaecoloog!

Het zal je maar overkomen. Je vliezen breken op 31 oktober en je weet: ik krijg een Halloween baby. Maar waar je geen rekening mee houdt, is dat The Joker ineens aan je bed verschijnt. Het overkwam de Amerikaanse moeder Brittany Selph, toen zij naar het ziekenhuis ging om te bevallen van haar derde kindje.

Happy Halloween

Griezeliger kan bijna niet. Brittany en Justin Selph uit Waverly in Amerika stonden op het punt om hun derde kindje te verwelkomen. Toen zij aankwamen bij het Henry County Medical Center, stond hun gynaecoloog Paul Locus al te wachten op hen. Maar hij zag er niet zo uit als normaal. Nee, hij was vanwege Halloween verkleed als The Joker van Batman.

Wat je je daarbij voor moet stellen? Een groene pruik, wit gespoten haar en uitgelopen lippenstift. Nog voor dat de bevalling op gang werd gebracht, ging de arts nog even naar huis om snoep uit te delen. Moeder Brittany vertelde dat ze alleen maar kon hopen dat hij weer terug zou komen als The Joker. En dat knoopte de arts goed in zijn oren.

The Joker aan je bed

Een paar uur later, toen de bevalling inmiddels echt op gang was gekomen, verscheen de arts weer aan het bed. En je raadt het al: hij had zich niet omgekleed. The Joker was terug. Verrassend genoeg verliep de bevalling ongecompliceerd en kwam het derde kindje kerngezond ter wereld in de handen van The Joker.

De Halloweenbaby genaamd Oaklyn Saige Selph kwam om tien voor half negen op Halloweenavond ter wereld. “Toen de dokter de volgende dag terug op onze kamer kwam, in zijn normale kleding, zei hij ‘Sorry dat ik er niet bij kon zijn gisteren, maar ik zie dat de bevalling goed gegaan is!’”, lacht Justin. “Hij was erg sportief!” Ook gaf de arts het kindje nog een kaartje dat hij ondertekende met ‘Dr. Joker’.

Het koppel heeft toch een beetje spijt. Niet omdat The Joker bij deze bevalling aanwezig was, nee, omdat Brittany zich in de tussentijd niet had opgemaakt als Harley Quinn, het vriendinnetje van The Joker. “We hadden het daar nog over gehad toen de dokter tussendoor even naar huis was gegaan. Maar helaas hebben we het niet gedaan!”

LEES OOK: Artsen zeiden deze moeder haar zwangerschap af te breken, maar dat deed ze niet

Reageer op artikel:
Deze vrouw beviel van haar baby met The Joker als gynaecoloog!
Sluiten