Eva Dusch
Eva Dusch Erop uit 31 mrt 2016

The Jungle Book draait binnenkort in de bioscoop (en het wordt zó spannend!)

Alle schroom terzijde: wij volwassenen staan ook te trappelen om Disney-klassieker Het Jungle Boek te zien op groot scherm. Nostalgie ten top. En de kleine Mowgli is echter dan ooit en alleen de filmtrailer bezorgt je al kippenvel van spanning.

The Jungle Book (1967), geregisseerd door Jon Favreau (bekend van Chef, Iron Man, Elf), is de eerste levensechte film over Mowgli (gespeeld door de supergetalenteerde Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan, de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf.

Gevaar in de jungle

De lieve Mowgli wordt uiteraard vergezeld door de andere bekende figuren uit het boek, zoals panter Bagheera en beer Baloo. En tijdens zijn tocht door de jungle komt hij genoeg bewoners tegen die alles behalve het beste met hem voorhebben, en dat zorgt voor grootse avonturen. Bekijk hier de spannende trailer.

Wij gaan sowieso vanaf 14 april in olifentenmars richting de bioscoop.

Kun jij ook niet wachten op de film? Laat het weten op onze Facebook!

Met deze shopping heb je straks ook een kleine Mowgli in huis>

Reageer op artikel:
The Jungle Book draait binnenkort in de bioscoop (en het wordt zó spannend!)
Sluiten