Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 15 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Deze Clarks Kids x The Lion King schoentjes zijn té schattig voor jouw kids

De première van de nieuwe The Lion King is vandaag in Nederland en jouw kinderen staan er vast om te trappelen om deze film te zien in de bioscoop. Voor de kleine thuisblijvers die te jong zijn om de film te zien hebben we wél een heel leuk item gespot.

Disney is populairder dan ooit te voren en steeds meer originele Disney films worden opnieuw gefilmd maar dan met echte mensen. Fantastisch voor zowel onze kinderen als onszelf want we vinden het helemaal niet erg natuurlijk om hiervoor naar de bioscoop te gaan.

The Lion King

Vandaag gaat de nieuwe The Lion King in première en als jouw kids al negen jaar oud zijn mogen ze deze film zien. Om de jonge broertjes en zusjes die nog geen negen zijn ook blij te maken kun je ze verrassen met deze gave Clarks Kids x The Lion King schoentjes. Dan kunnen ze in stijl thuis op de bank naar de originele film kijken.

Clarks Kids X Lion King. A collection inspired by the spirit of exploration and discovery. #ClarksKids #LionKing #Disney

377 Likes, 15 Comments – Clarks Kids (@clarkskids) on Instagram: “Clarks Kids X Lion King. A collection inspired by the spirit of exploration and discovery….”

Je kunt de schoenen hier bestellen en ze kosten omgerekend €31,20.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze Clarks Kids x The Lion King schoentjes zijn té schattig voor jouw kids
Sluiten