Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 23 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Disneys eerste trailer van ‘The Lion King’ is geweldig (en dan vooral hét iconisch moment)

The Circle of Life doet iets met ons allemaal. Disney heeft de eerste trailer van de live-action versie van The Lion King gedeeld en wij pinken vast een traantje weg!

De live-action film vertelt het verhaal van de klassieker uit 1994 opnieuw, maar dan met levensechte beelden.

The Lion King trailer

De trailer begint met een beeld van de dieren die een rol spelen, op de achtergrond hoor je de stem van James Earl Jones, die de rol van Musafa heeft. De dieren, de iconische rots, net geboren Simba én prachtige muziek: allemaal aanwezig in de film. Hét iconisch moment waar Simba aan iedereen wordt gepresenteerd door Rafiki kan natuurlijk ook niet ontbreken.

De cast

Bij zo’n ster van een film hoort natuurlijk ook een sterrencast, de stem van Simba wordt ingesproken door Donald Glover. Niemand minder dan Beyoncé spreekt de stem van Nala in. Seth Rogen speelt Pumbaa en Billy Eichner speelt Timon. De soundtrack is een samenwerking tussen Beyoncé en Elton John en Tim Rice.

The Lion King in de Nederlandse bioscoop

Hoewel de film wat ons betreft perfect was geweest voor deze koude avonden, draait hij vanaf 19 juli 2019 pas in de Nederlandse bioscopen. Spelen we tot die tijd gewoon de trailer op repeat af 😉

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Disneys eerste trailer van ‘The Lion King’ is geweldig (en dan vooral hét iconisch moment)
Sluiten