Susan Dalstra
Susan Dalstra Relatie 9 feb 2018

In dit hotel kun je The Notebook herbeleven met je geliefde

Is er een film waarbij we harden hebben gehuild dan bij The Notebook? Misschien, maar feit is dat het liefdesverhaal van Allie en Noah nooit verveelt. Zelfs niet na de 47582e keer kijken. 

Romantiek

Sinds The Notebook 14 (!!!!) jaar geleden in de bioscoop draaide, dromen we allemaal van een minstens zo meeslepend liefdesleven als dat van Allie en Noah. Vooral op de momenten dat je uitgeblust naast je man op de bank ploft en jullie tot niet veel meer in staat zijn dan apathisch voor je uit staren. Romantiek? Waar?

Cheesy

Als je ook zo dol bent op The Notebook en je je geliefde zo ver krijgt, hebben we de ultieme trip voor je gevonden. Een reis naar het Amerikaanse Charleston, waar een groot deel van de film opgenomen werd. Speciaal voor Valentijnsdag heeft the HarbourView Inn een arrangement samengesteld waarmee je de film scène voor scène herbeleeft met je eigen liefde. Te cheesy voor woorden, rammend duur en knappe jongen als je die nuchtere Hollander van je meekrijgt, maar dromen mag, toch?

Dit zit er allemaal in het arrangement:

1. Liefde op locatie

Het HarbourView Inn ‘Allie en Noahs’ Timeless Romance Package’ (á een slordige 2000 dollar per persoon) is inclusief een dozijn rozijn op je hotelkamer bij aankomst, een fles prosecco, een privékoets voor jullie twee en cadeaukaarten voor alle bezienswaardigheden in het dorp.

2. Diner voor twee

In het restaurant High Cotton zag Noah zijn Allie voor het eerst na jaren met haar nieuwe verloofde. In het arrangement van het hotel zit een cadeaukaart ter waarde van 100 dollar voor dit etablissement. En er ligt wit linnen op tafel, dus dan weet je het wel. (ka-ching)

3. Het theater

Eén van onze lievelingsscènes: Allie en Noahs eerste date. Ze gaan naar de bioscoop en dansen vervolgens samen op straat. Levensgevaarlijk natuurlijk, beloof ons dat je dit niet gaat nabootsen met je lief. Wat je wél kan doen met behulp van het hotel is een persoonlijke boodschap achterlaten voor je lief op het programmabord boven de ingang van het theater. Wij zien de Instagram-foto’s al voor ons.

4. De Boone Hall plantage

Dat is de plek waar de scènes in Allies zomerhuis werden gefilmd. Het hotel regelt privétransport en je leert meteen wat over de geschiedenis van de plek terwijl jullie romantisch onder de eikenbomen lopen.

5. Bootje varen

Ook zo’n iconische scène: wanneer Noah zich de blubber roeit om Allie en ze midden op het meer omringd worden door zwanen. Bij dit meer hoort een prachtige tuin en je krijgt een tour over het water. Noah stroopte natuurlijk z’n mouwen op om zelf te roeien, maar hey: gun die arme vent van je ook ‘es een break.

6. King street

Het is een druk programma, want daarna ga je naar King Street en eet je een ijsje bij Jeni’s Splendid Icecream. Kun je net als Allie het toetje van je partners gezicht aflikken – al weten we niet precies hoe legaal dat is in puriteins Amerika.

Beeld: The HarbourView Inn. 

Delish

Reageer op artikel:
In dit hotel kun je The Notebook herbeleven met je geliefde
Sluiten