Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Eropuit 18 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 redenen laten zien waarom thuiskomen na vakantie ook fijn is

Een berg was, daar zit je ook op een gewone maandag niet op te wachten. Na de vakantie al helemaal niet! Toch zijn er stiekem genoeg dingen die wel erg fijn zijn aan thuiskomen. Je kunt je eigen frisse dekbed al bijna ruiken!

Niks is lekkerder dan er even tussenuit gaan. Na een paar dagen of weken op vakantie te zijn geweest, is het toch ook wel lekker om weer thuis te komen. En wel hierom:

Thuiskomst na vakantie: oost west, thuis best

Dit spreekwoord is er niet voor niets. Op vakantie gaan en even niet thuis zijn is hartstikke fijn, maar thuis voel je je toch het meest op je gemak.

1. Je eigen omgeving

Je bent weer helemaal in je eigen omgeving. Om nog lekkerder thuis te komen is er ThuisWacht van Interpolis.

Dankzij ThuisWacht kom je niet voor verrassingen te staan, omdat je al op vakantie een seintje krijgt via je telefoon als er iets gebeurt in huis via de bewegingssensor.

2. Oude ritme weer terug

Op vakantie heb je toch een ander ritme dan dat je thuis hebt en dat is heerlijk voor die tijd dat je op vakantie bent. Toch is het ook lekker om weer een vast ritme aan te nemen bij thuiskomst.

3. Hereniging met je huisdieren

Tijd om weer met je huisdier(en) te gaan knuffelen.

4. De kids weer naar school

De vakantie is voorbij en de kids gaan weer naar school. Als jij (onverwacht) later thuis komt dan je kids, is het handig om te weten of zij al thuis zijn – als ze uiteraard oud genoeg zijn om alleen thuis te zijn.

Met ThuisWacht van Interpolis krijg je door middel van een badge aan de sleutelbos een seintje of je kinderen al thuis zijn én het zorgt ervoor dat zij zich veilig voelen.

5. Je eigen douche

Op vakantie is het toch altijd de vraag wat voor douche in je verblijf zit en dan hebben we het vooral over de straal. Wat bestaan er toch veel verschillende douchestralen, hè? Thuis is-ie het fijnst!

6. Je eigen bed

Onderweg kun je al niet stoppen met denken aan je eigen kussen. Wat ga je heerlijk slapen de eerste nacht weer thuis ;-).

7. Weer naar de snackbar om de hoek

Tegenwoordig heb je zelfs op veel plekken in het buitenland de mogelijkheid hiertoe. Maar als we heel eerlijk zijn, is het toch lekker om even weer een frietje en een Hollands kroketje op te kunnen halen bij de snackbar om de hoek als je weer thuis bent.

8. Vakantieverhalen uitwisselen

Zo fijn om iedereen weer te zien bij thuiskomst, alle vrienden, opa’s en oma’s. Ze zijn natuurlijk benieuwd naar jullie belevenissen en niks leukers om het op die manier te herbeleven.

9. Vakantieboek samenstellen

Over herbeleven gesproken, tijd om alle kiekjes te verzamelen en een vakantieboek samen te stellen.

10. Goede wifiverbinding

Waarschijnlijk zijn de kids hier het meest blij mee bij thuiskomst. Thuis is de wifiverbinding top en kan er weer volop genetflixt worden.

11. Niks fijner dan je eigen wc

Je hoeft niet meer met een wc-rol over de camping te lopen, en wat denk je van een warme wc-bril van je voorganger?

Heb je een minuutje? Doe mee met dit korte onderzoekje en help ons te verbeteren.

Advertisement

In samenwerking met Interpolis

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze 10 redenen laten zien waarom thuiskomen na vakantie ook fijn is
Sluiten