Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 15 aug 2018

Tiener doet iets ontzettend liefs voor een moeder in Starbucks

De 19-jarige Mackenzie Mauller uit Ohio deed iets heel liefs door zomaar de koffie van de vrouw voor haar in de rij te betalen. Ze had toen geen idee dat dat lieve gebaar zo’n impact zou hebben.

Bedankbriefje

De vrouw voor wie ze koffie kocht bleek een buurvrouw die door een moeilijke tijd gaat. De vrouw besloot de tiener een bedankbriefje in de bus te gooien toen ze zag dat Mackenzie toen ze haar een huis in de buurt binnen zag gaan. Daarmee maakte ze duidelijk dat het voor haar zoveel meer betekende dan alleen een kop koffie.

‘Dankjewel voor de koffie! Ik ga zelden naar Starbucks om mezelf te trakteren en de afgelopen maanden heb ik het een beetje moeilijk gehad.’ De vrouw, die Nicole Clawson heet, legt uit dat haar vader onlangs is overleden en hij altijd op haar kinderen paste als zij aan het werk was. Op die specifieke dag had haar oppas afgezegd en moest Nicole noodgedwongen haar werk afzeggen.

Tranen

‘Met een enorm schuldgevoel omdat ik een tijdje een thuisblijfmoeder zou zijn, besloot ik voor mijn kinderen ontbijt en voor mezelf koffie te kopen.’ Ze barstte bijna in tranen uit toen ze in Starbucks ontdekte dat Mackenzie had aangeboden haar koffie te betalen.

‘Ik wil dat je weet dat wat je voor mij hebt gedaan veel meer was dan alleen koffie. Het was iets dat mijn hele dag heeft gemaakt. Het bracht tranen in m’n ogen, een lach op m’n gezicht en een heel dankbaar gevoel. Dankjewel.’

Levensles

Daar stopt het verhaal niet. Mackenzie schreef Nicole een briefje terug waarin ze aanbood op haar kinderen te passen. Nicole liet op haar beurt weten dat haar kinderen het hele verhaal hebben meegekregen en ze het ziet als een mooie levensles voor hen. ‘Dit is een les in hoe je anderen moet behandelen. Ik wil dat ze haar voorbeeld doen volgen en anderen behandelen met liefde en onbaatzuchtigheid.’

 

 

Reageer op artikel:
Tiener doet iets ontzettend liefs voor een moeder in Starbucks
Sluiten