Sherita Jager
Sherita Jager Kinderen 9 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Wow: Tiener redt uit het raam vallende peuter

Het zal je maar gebeuren. Je loopt op straat, kijkt omhoog, en ziet ineens een peuter half uit het raam hangen. Deze 17-jarige superheld maakte het mee, en redde het leven van het 2-jarige meisje Doha, want enkele tellen nadat hij haar zag, viel ze uit het raam.

Peuter valt zo in de armen van tiener

De 17-jarige Feuzi Zabaat liep over straat in Istanbul, toen hij ineens een meisje gevaarlijk uit een raam op een tweede verdieping zag hangen. Hij bleef kijken, en toen ze viel, wist hij haar precies op te vangen: ze viel zó in zijn armen. De nationale held vertelt: “Ik liep op straat toen ik een 2-jarig meisje uit een raam zag hangen. Ik kwam dichterbij en toen viel ze. Ik ving haar op en het lukte me om haar vast te houden.” Volgens lokale media was de moeder in de keuken aan het koken toen het meisje uit het raam viel.

Toevallig vastgelegd door camera

Een camera wist de reddingsactie toevallig vast te leggen. De jongen in het gele shirt is de held. Het lijkt er even op dat Doha hard met haar hoofd op de grond valt, maar het is enkel een kledingstuk dat valt. Het meisje hield niets aan de val over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme