De ongeneeslijk zieke Tijn (6), die heel Nederland aan de nagellak kreeg, komt opnieuw in actie

Weet je nog hoe de ongeneeslijk zieke Tijn van Kolsteren (6) tweeënhalf miljoen euro ophaalde voor 3FM Serious Request door heel Nederland zijn nagels te laten lakken? Precies, die Tijn ja. Hij komt opnieuw in actie. Dit keer om geld op te halen voor onderzoek naar hersenstamkanker voor Stichting Semmy.

Aandacht

Misschien is het nieuws vorige week al tot je gekomen, want dit bericht is al flink gedeeld, en dat is maar goed ook. Reden voor ons om er toch nog aandacht aan te besteden, want dit kan niet vaak genoeg gedeeld worden. Wij hebben al een potje nagellak besteld in elk geval en lakken door met Tijn. Ook BN’ers doen mee. Zo vertelt Youp van ‘t Hek vanavond bij Paul de Leeuw (23.25 op NPO1) over LAK. door Tijn!

Nagellak

Tijn is namelijk een nieuwe actie gestart om geld op te halen voor een baanbrekende behandelmethode voor kinderen met hersenstamkanker. Door Tijns nagellak te kopen help je Stichting Semmy een apparaat naar Nederland te halen, waarmee tot nu toe ongeneeslijk zieke patiëntjes behandeld kunnen worden. Hiervoor is minimaal 1 miljoen euro nodig. Inmiddels staat de teller op meer dan 360.000 euro.

#Lakdoor

Voor Tijn zelf komt zo’n behandelmethode te laat, omdat hij zelf niet meer lang te leven heeft. Maar hij wil nog een keer in actie komen voor kinderen die ook vechten tegen hersenstamkanker. Help jij ook mee zijn droom te realiseren? De potjes LAK. door Tijn zijn er in zijn vier favoriete kleuren. Met de hashtag #lakdoor roept Tijn Nederland op de lak te kopen op lakdoortijn.nl. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Semmy. De potjes lak zijn een tientje en bestellen kan hier.

Lees ook: Tijn ontroerd heel Nederland met zijn stoere actie voor Serious Request.

Reageer op artikel:
De ongeneeslijk zieke Tijn (6), die heel Nederland aan de nagellak kreeg, komt opnieuw in actie
Sluiten