Aan je conditie werken én je inzetten voor een goed doel: het kan met de Tikkie jij rent ‘m-race

Iets aan je conditie doen en je ondertussen inzetten voor het goede doel: klinkt goed, toch? Stichting Metakids organiseert binnenkort de zogeheten ‘Tikkie, jij rent ‘m-race’ waarbij ze hardlopers vragen geld op te halen voor onderzoek naar metabole ziekten.

Dus hop, uit de luie stoel en rennen maar.

Tikkie jij rent ‘m!

Stichting Metakids daagt heel Nederland uit om in september te hardlopen om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar metabole ziekten, één van de grootste en toch onbekende doodsoorzaken onder kinderen. Er zijn zelfs meer dan tienduizend gezinnen waarin een of meerdere kinderen aan een metabole ziekte leiden.

Het doel van Metakids is dan ook dat geen een kind uiteindelijk meer zal sterven aan metabole ziekten. En dus willen ze maar al te graag onderzoek doen naar de ziekten en behandelingen.

Zo werkt ‘t

Gezien de coronacrisis kan een hardlooprace in levende lijve helaas geen plaatsvinden en dus bedacht Stichting Metakids iets anders. Tikkie jij rent ‘m werkt als volgt: doneer online en download vervolgens je startbewijs, waarna je een rondje gaat rennen. Uiteraard kun je je actie ook met anderen delen via social media en natuurlijk oproepen ook mee te doen. Al warm geworden? Je kunt je hier inschrijven.

tikkie jij rent 'm

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Aan je conditie werken én je inzetten voor een goed doel: het kan met de Tikkie jij rent ‘m-race
Sluiten