Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 17 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Hier is je kind mee bezig: de grootste trends op TikTok van het jaar

Grote kans dat jouw puber veel tijd besteedt aan TikTok. Deze app is sinds vorig jaar één van de populairste geworden onder jongeren. Hoewel er de laatste tijd vooral negatieve berichten over de app in het nieuws verschijnen, is het in feite een hele leuke app. Benieuwd waarom jouw kids in de kamer staan te dansen?

De grootste trends op TikTok

Eerder schreven we al over de belangrijkste ins en outs van de app. Onder andere over instellingen aanpassen op het profiel van je kind (van openbaar naar privé schakelen) en vanaf welke leeftijd je TikTok – officieel – mag gebruiken.

Omdat het ook zo’n leuke app is, en jouw kind ongetwijfeld de hele dag in huis staat te dansen, gaan we dit artikel verder in op de trends. Jouw zoon of dochter heeft je ongetwijfeld al gesmeekt mee te werken aan een video. Hier vind je een aantal compilaties van de meest gemaakte video’s op het platform TikTok. Want tja, daar worden zelfs op YouTube weer compilaties van gemaakt.

Komen deze dansjes je een beetje bekend voor? Veel jongeren maken allemaal dezelfde soort filmpjes, veelal dansjes dus. Als je echt een toffe ouder bent, studeer jij er vast eentje in en verras je je kiddo’s met een solo #stukgaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hier is je kind mee bezig: de grootste trends op TikTok van het jaar
Sluiten