Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eropuit 6 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Tip: de állergoedkoopste reizen

Soms dan kom je zo’n goede website met dealtjes tegen dat je denkt: die ga ik dus écht niet met iemand delen. Maar hé, wij van Famme zijn de slechtste niet en delen hem graag met je!

Voor € 24 naar Londen, 5 dagen Porto voor € 75 of 9 dagen Aruba inclusief hotel, transfer en resort voor € 576 to good to be true? Nee hoor!

Wij houden van reizen, maar een goede vakantie boeken is een tijdrovend klusje wil je een beetje een goede deal te pakken krijgen. Dat hadden Eelko en Ruud dus ook. Als studenten hadden ze geen geld om dure tickets naar exotische bestemmingen te betalen. Daarom gingen ze op zoek naar vakantiedeals met een extreem goede prijs-kwaliteit verhouding. Van die dealtjes waarvan je denkt: dit kan niet waar zijn!

Binnen no-time wisten de vrienden alles over het boeken van goedkope tickets en vakanties. Zonder aan kwaliteit in te boeten. Vrienden, familie en collega’s waren natuurlijk stikjaloers en begonnen de jongens om advies te vragen. Het idee voor een website was geboren: WeFlyCheap.nl.

Oke, maar wat is het?

De website toont uitsluitend combinaties van bestemmingen én vakantiedata die voor een extreem voordelige prijs te boeken zijn. Het nadeel is dus dat je flexibel moet zijn, want je kunt de datum niet kiezen. Maar hé, kijk je (schoon-)ouders lief aan of ze op de kinderen willen passen en ga samen met je partner er even lekker tussenuit. Aan de prijzen kun je geen buil vallen, dus er blijft genoeg geld over voor een familievakantie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: de állergoedkoopste reizen
Sluiten