Redactie
Redactie Eropuit 4 mrt 2015

Tip: Ga paaseieren zoeken in een suikerfabriek


Kies dit jaar voor een originele plek om Pasen te vieren: ga paaseieren zoeken in een suikerfabriek. Culy organiseert tijdens het Paasweekend op 4 en 5 april namelijk het eerste Culy Food Festival. Dit festival staat in het teken van culinaire verrassingen waar je prima samen met je kind van kunt genieten. Het programma richt zich zowel op culinaire als op muzikale verrassingen. We zetten alvast de highlights voor je op een rij!

Zoals gezegd, de koters mogen mee! Maak er samen een gezellige Paasmiddag van, of laat ze achter in de deskundige handen van Famme-bloggers Bluebelle. Tijdens deze workshop leren kinderen vanaf vijf jaar hoe ze een lekkere maaltijd op tafel zetten die jij ook nog heel gezond vindt. Moeders mogen erbij blijven, maar mogen ook gewoon een rondje maken over het festivalterrein. Bij terugkomst heeft je kleine wat lekkers voor je klaar staan.

Thee met ‘n kaakje


Of je nu houdt van wit, groen, oolong of zwart: theehuis Dilmah gaat je leren hoe je thuis een perfecte kop thee zet. Plof dus lekker neer en kijk hoe een professionele thee-sommelier het voordoet. En omdat thee zonder een koekje ondenkbaar is, proef je ook bijpassende zoetigheden om de ervaring compleet te maken.

Smeltende kunst


Voor de ijsjes van Melt hoeft het geen tropisch weer te zijn, zo’n persoonlijk ijsje smaakt altijd wel! De ijscoboeren van Melt maken ijsjes met behulp van een 3D-printer. Dat heeft bijzondere creaties tot gevolg waar zowel jij als je kinderen van smullen. Bovendien mag je de ijsjes nog zelf customizen met versieringen en een kleurtje!

Wij zijn in ieder geval om, zien we jou ook in het weekend van 4 en 5 april? Kijk hieronder alvast de trailer van het festival en werp een blik op de rest van het programma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Tip: Ga paaseieren zoeken in een suikerfabriek

Sluiten