Marlies Jansen
Marlies Jansen Erop uit 30 januari 2016

Toch nog lekker skiën? Dit zijn de ultieme hotels!

Heerlijk, eindelijk een dik pak sneeuw in de skigebieden. Dus spring op de latten! Bij deze plekjes ligt veel sneeuw voor de deur, weet Bijzonder Plekje .

[STAP stap=”1″]

In Oostenrijks Tirol

Het is een écht droom: Hotel Natürlich in Fiss, Tirol. In dit hotel stellen ze zich namelijk ten doel iedereen heerlijk te verwennen. Dus wat krijg je: een luxe slaapkamer met grote panoramaramen – met veel daglicht en een waanzinnig uitzicht dus. En een wellness van 220m2, een moderne lounge maar ook een traditionele Tiroler Stube én een speel- en beleveniskamer voor kinderen. En dan ligt dit droomhotel ook nog op een prachtige plek, waar je zó de deur uit skiet naar de Waldbahn.

[STAP stap=”2″]

Op de Zwitserse alp

Wil je een heus Alpensprookje beleven, reis dan af naar Hamilton Lodge & Spa Belalp. De lodge ligt op de autovrije Belalp, waar je in alle rust kunt skiën, spelen en genieten. Direct vanuit het hotel loop je een adembenemend witte bergwereld in, met toppen van 4000 meter. De beroemde Aletschgletsjer, een werelderfgoed van UNESCO, ligt op loopafstand! Het bijzondere berghotel is met veel smaak ingericht in cabin log style; warm, intiem, comfortabel en eigentijds. Na een inspannende dag geniet je heerlijk met een glaasje wijn bij de open haard of laat je je spieren tot rust komen in de sauna en hot tub.

[STAP stap=”3″]

In het Franse Portes du Soleil

Hotel Esprit Montagne ligt in een pittoresk bergdorpje in de Franse Alpen. De kamers van dit rustieke, gezellige berghotel zijn charmant en zorgen dat je direct thuis voelt! Ook hier is het volop genieten na een dag fysieke inspanning en geestelijke ontspanning. Lekker op een loungebank met uitzicht op het magnifieke berglandschap, of in de heerlijke sauna met massageruimte. Hotel Esprit Montagne is kleinschalig en informeel. Je krijgt er geen snelle hap, maar geniet van een goed en verrassend diner. Er is geen drukte, maar wel een knapperend haardvuur en gezelligheid. Hier heb je alle tijd voor jezelf en elkaar!

Ga jij met de kinderen op wintersport? Deze 6 tips moet je kennen! >

Reageer op artikel:
Toch nog lekker skiën? Dit zijn de ultieme hotels!
Sluiten