Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 14 jun 2017

Tof: op dit Instagram-account laat Barbie zien hoe het moderne moederschap eraan toegaat

Instagram staat vol met foto’s van mensen die zogenaamd het perfecte leventje leiden, maar het leven van niemand is zo tof als dat van Barbie Tiff, ‘getrouwd’ met Ken en ‘moeder’ van twee kinderen en nu al de meest stylish mom op internet. De vrouw achter het account plaatst de meest toffe foto’s van de Barbie en haar ‘gezin’, wat ervoor zorgt dat je het account meteen wil volgen (en de Barbies van je kind tevoorschijn wil toveren).

Met het hele gezin op stap

Barbie Tiff heeft met haar plaatjes ruim 11 duizend volgers en krijgt op een gemiddelde foto zo’s tweeduizend likes. Op de foto’s staat Barbie, die nu overigens zwanger is, in de meest herkenbare situaties. Dan is ze met het hele gezin op de kermis, een dag later zit ze met haar vriendinnen in een koffietentje aan de donuts en dan staat ze in de badkamer haar buik in te smeren met crème tegen striae.

Zwangerschapsfoto’s zijn favoriet

De beheerder van het account schrijft bij elke foto de meest hilarische teksten, die een plaatje helemaal afmaken. ‘Mijn favoriete foto’s zijn toch wel die waar een zwangere Barbie op te zien is. Ik vind het leuk om ze te maken en de reacties erop te lezen’, zegt de vrouw tegen Scary Mommy.

Herkenbaar

Dat ook het leven van Tiff niet altijd vlekkeloos verloopt, blijkt uit de details in de foto’s. Haar ‘kinderen’ zitten regelmatig onder het eten en ook haar huis is zo nu en dan een zooitje. Inspiratie doet de beheerster van het account overal op: ‘Of ik nu in de supermarkt ben of thuis op de bank zit, altijd doen zich situaties voor die voor elke moeder herkenbaar zijn. Dan bedenk ik meteen hoe ik dit kan laten zien in een foto met Tiff.’

Briljante foto’s

Wie er precies achter het account zit weten we niet (dat houdt ze liever geheim), maar dat ze gevoel voor stijl én humor heeft is zeker. We willen niet weten hoe veel moeite de vrouw doet om de perfect gestileerde foto’s te maken, maar we kunnen alleen maar zeggen dat ze er stuk voor stuk briljant uitzien.

LEES OOK: Supermodellen kruipen in de huid van Barbie

Haha! Deze hilarische face-swap met Barbie moet je even zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Tof: op dit Instagram-account laat Barbie zien hoe het moderne moederschap eraan toegaat
Sluiten