Tof: op dit Instagram-account laat Barbie zien hoe het moderne moederschap eraan toegaat

Kids

Instagram staat vol met foto’s van mensen die zogenaamd het perfecte leventje leiden, maar het leven van niemand is zo tof als dat van Barbie Tiff, ‘getrouwd’ met Ken en ‘moeder’ van twee kinderen en nu al de meest stylish mom op internet. De vrouw achter het account plaatst de meest toffe foto’s van de Barbie en haar ‘gezin’, wat ervoor zorgt dat je het account meteen wil volgen (en de Barbies van je kind tevoorschijn wil toveren).

Met het hele gezin op stap

Barbie Tiff heeft met haar plaatjes ruim 11 duizend volgers en krijgt op een gemiddelde foto zo’s tweeduizend likes. Op de foto’s staat Barbie, die nu overigens zwanger is, in de meest herkenbare situaties. Dan is ze met het hele gezin op de kermis, een dag later zit ze met haar vriendinnen in een koffietentje aan de donuts en dan staat ze in de badkamer haar buik in te smeren met crรจme tegen striae.

Zwangerschapsfoto’s zijn favoriet

De beheerder van het account schrijft bij elke foto de meest hilarische teksten, die een plaatje helemaal afmaken. ‘Mijn favoriete foto’s zijn toch wel die waar een zwangere Barbie op te zien is. Ik vind het leuk om ze te maken en de reacties erop te lezen’, zegt de vrouw tegen Scary Mommy.

Herkenbaar

Dat ook het leven van Tiff niet altijd vlekkeloos verloopt, blijkt uit de details in de foto’s. Haar ‘kinderen’ zitten regelmatig onder het eten en ook haar huis is zo nu en dan een zooitje. Inspiratie doet de beheerster van het account overal op: ‘Of ik nu in de supermarkt ben of thuis op de bank zit, altijd doen zich situaties voor die voor elke moeder herkenbaar zijn. Dan bedenk ik meteen hoe ik dit kan laten zien in een foto met Tiff.’

Briljante foto’s

Wie er precies achter het account zit weten we niet (dat houdt ze liever geheim), maar dat ze gevoel voor stijl รฉn humor heeft is zeker. We willen niet weten hoe veel moeite de vrouw doet om de perfect gestileerde foto’s te maken, maar we kunnen alleen maar zeggen dat ze er stuk voor stuk briljant uitzien.

LEES OOK: Supermodellen kruipen in de huid van Barbie

Let me tell you a little about my baby boy, my little monkey, my snickerdoodle Wyatt Jacob Carson ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’™ he loves being by his mommy ( a little to much ) ๐Ÿคฃ the only place I'm Wyatt free is when Kelly takes him away to play or when he is taking a nap ๐Ÿ˜ด ๐Ÿ’™ He has green eyes ! My grandpa was the only one with green eyes in the family and now Wyatt has them too ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’™ surprisingly he is very well behaved ๐Ÿ˜‡ (well most days … ๐Ÿ˜‹) ๐Ÿ’™ he loves to color and he also loves dinosaurs ๐Ÿ’š ๐Ÿ’™he is also a very shy little kiddo but once he gets to know you he won't leave your side ๐Ÿค— #babyboy#mommasboy#momblog#momsofinstagram

Een bericht gedeeld door ๐Ÿ’–11.01.15๐Ÿ’– (@tiff_thebarbie) op

Haha! Deze hilarische face-swap met Barbie moet je even zien

Instagram