Het beste nieuws van vandaag: Tony’s Chocolonely komt met paasreep
Er zijn heel veel redenen waarom wij gek zijn op Tony’s Chocolonely. Ten eerste: om de heerlijke chocola. Ten tweede: omdat die heerlijke chocola ook nog eens heel eerlijk gemaakt wordt en ten derde: omdat ze na de zeer goed gelukte Kerstreep, dit keer ter gelegenheid van Pasen met een heuse paasreep komen.
Paasreep meets paasei
En dat is niet zomaar een chocoladereep, maar een paasei meets reep: een paasei in een reep die je er vervolgens zelf uit breekt. Slim bedacht, want er is een reden waarom we het stiekem ook allemaal nog leuk vinden om een Suprise Ei van Kinder open te slaan – dat is nou eenmaal leuk. De smaak is ook paasbest gekozen: melkchocolade met meringue en citroen.
Hoezo liggen de paaseieren NU PAS in de winkel?
Net als voorgaande jaren zijn ook de Tony Chocolonely paaseieren er weer, met ook daar dit jaar een smakelijke aanvulling: witte chocolade-eieren. Voor het eerst verwachten we dus geen boze geluiden van mensen die klagen dat ‘het goddomme januari is en de paaseieren nu al in de winkel liggen’.
Denk je: ik moet echt wat minderen met chocola? Natuurlijk niet, gekkie: chocola is hartstikke goed voor je!