Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 8 jun 2014

Topmodel deelt borstvoedingsfoto

Borstvoeding geven in het openbaar of in het bijzijn van anderen: gepast of ongepast? Een discussie die eigenlijk maar niet ophoudt. Willen we andere vrouwen dit zien doen?

‘Ja’, zegt de invloedrijke Amerikaanse blogger Mama Bean die onlangs haar mening gaf. ‘We beschouwen het als een geheime kunstvorm, voorbehouden voor achterkamers en gedempte gesprekken, het blijft een taboe. Het raakt vergeten terwijl de tijd verstrijkt, waardoor er ook door toekomstige moeder niet over wordt gesproken.’

Waarschijnlijk is ze daarom extra blij met de foto die topmodel Natalia Vodianova (je kent haar o.a. van campagnes voor Calvin Klein) plaatste op Instagram. Een prachtige foto als je het ons vraagt, van moeder en kind. De foto werd gemaakt door Roversi, één van de eerste grote fotografen waarvoor Natalie poseerde aan het begin van haar carriere in 2001.

Cadeautje

Het model liet zich niet zomaar naakt fotograferen. Nee, niet om bij te dragen aan de discussie, maar als verjaardagscadeau aan haar man Antoine Arnault. Baby Maxim is hun eerst kindje samen, Natalie heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

Pff, wat is die vrouw mooi na vier (!) kinderen op de wereld gezet te hebben!

Deze Celebs deelden nog meer hun borstvoedingsfoto. Je bekijkt het hier.

Reageer op artikel:
Topmodel deelt borstvoedingsfoto
Sluiten