Redactie
Redactie Eten 4 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Maak je kinderen blij met een tosti Frikadel Speciaal

Zijn we net bekomen van de frikadellenvlaai, dient de nieuwste frikadellenrage zich alweer aan: een tosti frikadel speciaal.

Met dank aan het YouTube-kanaal ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ waar blogster Leonie ter Veld elke vrijdag een nieuwe tosti-video plaatst. En een video die zij al in 2016 uploadde, is door de recente aandacht voor frika(n)dellen ineens een hit, namelijk de video ‘hoe bouw je een tosti frikadel speciaal?

Samen met Eeke die op zijn YouTube kanaal “alleen maar gore snacks” post, is de tosti Frikandel Speciaal bedacht. Gewoon met tostibroodjes van de Albert Heijn, leggen ze uit. Wat je nog meer nodig hebt is rode ui, wit brood, ketchup of currysaus. Kaas is niet nodig. Je moet ervan houden, of nee, je kinderen. En de kans is groot dat ze dat doen, want welk kind houdt er niet van een frikadel in een tosti?

Nu verkrijgbaar: Toffe Tosti’s

Denk je: wat een briljant idee van die Leonie? Dan doe je er goed aan om haar boek Toffe Tosti’s te bestellen, waarin je naast dit recept nog 54 ander ‘bizarre’ tostirecepten vindt. Van tosti’s vruchtenhagel tot tosti’s met kipknakworst met truffelmayonaise (jawel). Bestel het boek voor 14,95 op Bol.com. Fotografie: Leonie ter Veld.

Minstens zo belangrijk: Hoe spel je frikadel nou eigenlijk, met of zonder ‘n’?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gewoon wat een studentje 's avonds eet

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Maak je kinderen blij met een tosti Frikadel Speciaal
Sluiten