Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 14 januari 2015

Touché: zo kondigen twee vrouwen hun zwangerschap aan!

De zwangerschapsaankondigingen vliegen ons om de oren op de redactie, dus je moet van goede huize komen wil je het schoppen tot Famme post. Dit lesbische koppel slaagt met vlag en wimpel. Geef toe, dit is toch te schattig?

‘Een non-traditionele baby aankondiging van een non-traditionele familie’. Zo kopte Reddit gebruiker MeggoEggo1 haar foto op de succesvolle sharing site Reddit. Afgelopen weekend postte zij onderstaande foto. De foto showt het stel met matching T-shirts. Het beeld spreekt boekdelen, maar MeggoEggo1 licht nog even toe:

‘Mijn vrouw heeft eerder ook met mannen gedate en zij dacht ook altijd dat zij onze baby biologisch zou krijgen. Ik had geen interesse, dus het pakte heel goed uit zo’

De Reddit lezers grepen de onconventionele foto en aankondiging aan om de meest impertinente vragen te stellen, waar MeggoEggo1 geduldig maar vooral ook gevat op antwoorde. Op de vraag hoe ze besloten hadden wie het kind zou dragen reageerde ze met:

‘We hebben de heupen even opgemeten en de grootste maat won’

Het loont om even door alle reacties heen te scrollen, van hilarisch grappig tot ronduit schaamteloos. Deze vonden we dan weer heel grappig:

Dubbel gefeliciteerd dames! Een baby in aantocht en een prachtig punt gemaakt voor de niet-traditionele ouder!

Bekijk ook deze hilarische manieren om je zwangerschap aan te kondigingen.

Reageer op artikel:
Touché: zo kondigen twee vrouwen hun zwangerschap aan!
Sluiten