Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Work & Life 12 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

ZIEN! De volledige trailer van de Disneyfilm Aladdin is gereleased

Vroeger zaten we urenlang aan de tv gekluisterd. Het duurde even voor we onze favo animatiefilms hadden teruggespoeld, maar het wachten werd rijkelijk beloond. Tegenwoordig is het een kwestie van één druk op de knop. En ook het beeld is niet te vergelijken met de tekeningen van toentertijd. Van Belle en het beest tot The Jungle Book en Dumbo; Disney creëert steeds meer live action-versies van de populaire animatiefilms. En eind mei verschijnt er een nieuwe Disneyfilm op het witte doek, YES!

Herinner je je Aladdin nog? De film gaat over een arme straatjongen die opslag verliefd wordt op de schitterende prinses Jasmine. Om haar liefde te winnen beleeft hij het ene avontuur na het andere. De Disneyfilm was in 1992 al een onwijze hit, maar met Will Smith als genie belooft de nieuwe versie ook een succes te worden. Daarnaast vertolkt de Nederlandse acteur Marwan Kenzari de rol van de slechterik Jafar. Laten we het erop houden dat deze versie van Jafar bewijst dat vrouwen een dingetje hebben voor bad guys. 

Yes; de nieuwe Disneyfilm belooft wat! We moeten helaas nog eventjes geduld hebben, want de film is pas eind mei in de bioscoop te zien. Maar… Deze trailer – die gisteren is gereleased – brengt je alvast in de 1001 nacht sferen. Veel kijkplezier!

 

2019 heeft meer Disneyfilms voor je in petto:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
ZIEN! De volledige trailer van de Disneyfilm Aladdin is gereleased
Sluiten