Redactie
Redactie Work & Life 26 mrt 2019

Zwieber niet stelen – De trailer van de live-action film van ‘Dora The Explorer’ is uit

Misschien komen al die live-action films wel je neus uit, maar er komt er nog eentje aan uit een nogal onverwachte hoek. De Nickelodeon-Serie ‘Dora The Explorer’ krijgt er namelijk ook een. De eerste trailer is dit weekend gelanceerd.

Live-action ‘Dora The Explorer’

2019 lijkt wel in het teken te staan van live-action films. Van Dumbo tot Aladdin, alles wordt in een nieuw jasje gestoken dit jaar. Maar het zijn niet enkel Disney-films die gemoderniseerd worden. Ook ‘Dora The Explorer’, de Nickelodeon classic waar velen van ons mee zijn opgegroeid, krijgt een remake.

Het verhaal

Isabela Moner zal de hoofdrol spelen in de film en ook Michael Peña, Eva Longoria en Benicio Del Toro hebben een belangrijke rol in de film. De trailer belooft veel goeds. We zien Dora die in de jungle woont, maar naar de grote stad gestuurd wordt om daar voor het eerst naar de middelbare school te gaan. Ook neefje Diego is van de partij.

Op een gegeven moment moet ze de bad guys helpen om haar ouders te vinden, waardoor ze wederom in de jungle terechtkomt. Grote kans dat wij deze live-action remake wel even gaan bekijken in de bioscoop. De film komt 2 augustus uit.

Reageer op artikel:
Zwieber niet stelen – De trailer van de live-action film van ‘Dora The Explorer’ is uit
Sluiten