Sophie Nortier
Sophie Nortier Kids 26 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

De trailer van de nieuwste Disneyfilm is er en hij is geweldig!

Oh wat is het weer genieten! Een trailer om alvast weg te dromen over de volgende Disneyfilm: Raya and the last dragon.

Disney’s ‘Raya and the last dragon’

Yes, yes, yes! Disney heeft er weer een! En ja, ook deze nieuwe Disneyfilm is geweldig. Denk aan Mulan meets Tomb Raider, meets Star Wars: Rogue One. Een vrouwelijke krijger die de wereld gaat redden en allerlei obstakels moet overwinnen tijdens haar reis. En daar houden wij vrouwen van. Want uiteindelijk zijn wij vrouwen het ook die tijdens het dagelijks leven de wereld redden. En dat mag best weer eens benadrukt worden, ook in de opvoeding van onze kids.

Powervrouw

Oké, we vechten misschien niet met echte monsters en vliegen niet op de rug van een draak. Maar elke vrouw is een powervrouw die dagelijks obstakels moet overwinnen. Dus wanneer er weer een sterke vrouw in de hoofdrol voorbij komt, staan wij hard te juichen.

Het verhaal

De nieuwe Disnefilm gaat over de wereld Kumandra, waar eeuwen geleden mensen en draken samen leefden in harmonie. Tot een groep vreselijke monsters de wereld dreigde te vernietigen. De draken offerden zich toen op om de mensheid te beschermen. Nu zijn deze monsters weer terug en is het de taak aan Raya om de laatste draak op de planeet te vinden, om zo de monsters voorgoed te kunnen stoppen. Maar tijdens haar reis komt ze erachter dat er niet alleen drakenmagie nodig is om deze monsters te verslaan – ook vertrouwen is key.

De trailer van Disney

Het duurt nog even voor we de nieuwe Disneyfilm kunnen zien, want de Raya and the los dragon verschijnt pas op 12 maart 2021. Maar tot die tijd kunnen we al wel heerlijk genieten van de trailer. Enjoy!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De trailer van de nieuwste Disneyfilm is er en hij is geweldig!
Sluiten