Susan Dalstra
Susan Dalstra Verhalen 21 dec 2017

De nieuwe trailer van Ocean’s 8 is uit en geloof ons: die wil je zien

De Ocean’s 11-reeks met filmsterren als George Clooney en Brad Pitt is een klassieker, maar Ocean 8 belooft nóg memorabeler te worden. In tegenstelling tot Ocean’s 11 spelen in deze film alleen maar vrouwen – en wát voor. 

Hoofdrollen

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson en Awkwafina spelen de hoofdrollen. En dan hebben we het nog niet eens over de de fantastische bijrollen gehad – we noemen een Anna Wintour, een Katie Holmes, een Kim Kardashian.

Vers uit de bajes

In de trailer is te zien hoe Sandra Bullock de zus speelt van de beroemde Danny Ocean. Debbie Ocean komt vers uit de bajes en hoopt nu op een eenvoudig leven en simpelweg de rekeningen kunnen betalen. Maar je raadt het al: dat ontspannen leven zit er voorlopig even niet in – en dat is precies waar die heerlijke crew vrouwen om de hoek kijken.

Gezinnen

Sandra vertelde eerder al aan Entertainment Weekly dat de filmopnames een feest waren. ‘Stel je ons alle acht voor, iedere ochtend tegen elkaar aan gevouwen in de make-uptrailer. Klinkt rampzalig, maar het was hemels. We deelden alles met elkaar terwijl we allemaal drie banen vervulden met onze gezinnen, ander werk en al dat jongleren. En dan mochten we ook nog deze film samen schieten.’

We zouden niets liever willen dan vriendinnen worden met al deze actrices, maar met onze vriendinnen naar Ocean’s 8 is zeker the next best thing. De enige overredingskracht die je nodig hebt, is deze geweldige trailer.

Onderzoek: Mensen die huilen bij films zijn juíst sterk en emphatisch.

Scary Mommy

Reageer op artikel:
De nieuwe trailer van Ocean’s 8 is uit en geloof ons: die wil je zien
Sluiten