Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 27 jul 2017

Jongetje (4) barst in tranen uit als zijn stiefmoeder de huwelijksgeloften voorleest

De huwelijksgeloften zijn meestal het moment waarop iedereen collectief naar de zakdoekjes grijpt. Dat gold al helemaal voor het huwelijk van Emily Leehan en Joshua Newville.

Stiefzoon

Toen Emily en Joshua trouwden maakte Emily namelijk niet alleen een lijst met huwelijksgeloften voor haar partner, maar ook een voor haar 4-jarige stiefzoon Gage. Het jongetje weet niet meer hoe hij het heeft als de nieuwe vrouw van zijn vader zich tot hem richt.

Volwassen man

‘Ik wil dat je je veilig voelt en je best doet een goed persoon te zijn’, zegt Emily. ‘Ik weet dat jij en ik het niet altijd met elkaar eens zullen zijn. Maar ik hoop met heel m’n hart dat wanneer je een volwassen man bent, je mijn manier begrijpt en beseft dat ik alleen maar heb gedaan wat het beste is voor jou en dat ik van je hou.’

Ceremonie

‘Je hebt geholpen mij de vrouw te maken die ik vandaag ben’, vervolgt de bruid. ‘Ik heb jou misschien niet het leven gegeven, maar het leven heeft mij jou gegeven’, besluit ze voor ze het huilende jochie in haar armen neemt. Toen Joshua vervolgens aan de beurt was om zijn geloften uit te spreken, bleef Gage de hele ceremonie lang innig naast zijn stiefmoeder staan. Probeer maar eens niét een traantje weg te pinken bij deze aandoenlijke beelden.

Ook om te huilen: deze vrouw schrijft een openhartige brief aan de stiefmoeder van haar kinderen.

Good Housekeeping

Reageer op artikel:
Jongetje (4) barst in tranen uit als zijn stiefmoeder de huwelijksgeloften voorleest
Sluiten