Beauty 7 apr 2014 Muriel Oonincx

Trend: de classic haarband

Uitgroei, futloos haar, even geen tijd om het te wassen? Elke tip die ervoor zorgt om toch met goed haar ten tonele te verschijnen grijpen wij graag aan.


Die simpele haarband die je draagt wanneer je je gezicht reinigt mag je nu ook gewoon op straat dragen! Bij DKNY en Victoria Beckham spotten we deze trend op de catwalk. De modellen dragen hun haar strak in een knotje of staart (snel en makkelijk) met als hip accessoire de zwarte haarband. Perfect voor een bad hair day en ook ideaal om je uitgroei te camoufleren. Zo ongeveer overal te koop, zoals bij H&M en Etos.

Ook goed voor een bad hair day

Tulband deel
De tulband
We schreven al eerder over de tulband hier. Een fashion statement en verdoezelaar tegelijkertijd. Voor wie durft, maar ultiem om uitgroei mee te verbergen

Schermafbeelding 2014-04-07 om 11.39.08
De snelle knot
Het haar in een vluchtige knot draaien is een makkelijke look, waar we vaak voor kiezen. Maar ook op de catwalk doet de ‘bun’ het goed. En met net wat meer moeite tover je de knot om in een echte eyecatcher. Op dit moment is de lage knot favoriet bij de ontwerpers.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Trend: de classic haarband
Sluiten