Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 1 dec 2017

Onesies en kersttruien move over; de Famjam is de nieuwste trend

Niets is heerlijker dan lekker met het hele gezin in pyjama op de bank kruipen. Als de pyjama’s dan allemaal bij elkaar passen is het extra leuk! De nieuwe trend voor de wintermaanden, de Famjam, is in opkomst. 

De Famjam

Eerst waren het de onesies waarin iedereen lekker in kroop. Dit jaar maken we plaats voor de Famjams, de matching pyjama’s voor het hele gezin (inclusief huisdier). De trend is van Amerika overgewaaid naar Nederland. In Amerika kun je in verschillende winkels pyjama’s voor het hele gezin kopen. Hier in Nederland kun je ze vooral bestellen van websites zoals Aliexpress. Ook Hunkemöller introduceerde voor hun wintercollectie pyjama’s voor zowel moeder als dochters. Helaas worden hierbij de mannen buitengesloten.

LEES OOK: Deze man kocht een te kleine pyjama voor zijn vrouw en dat veranderde haar leven

Een ware trend

Met de feestdagen voor de deur zijn de Famjams een ware trend geworden. Ze doen het bijzonder goed op social media. Voor de gezinnen die thuis ook een  viervoeter hebben rondlopen, is er ook een speciale pyjama voor hem. Wat is er leuker voor op een kerstkaart dan je gezin in een Famjam? We hebben de leukste zes voor je verzameld.

1. Streepjes, steepjes, streepjes

2. Mickey Mouse doet het altijd goed

3. Kerstproof

4. Mix and match

5. Word jij al dizzy?

6. Cozy

Wil je een Famjam kopen voor het hele gezin? Bij Aliexpress sla je je slag.
LEES OOK: Leuk voor kleine slaapkoppen: glow in the dark pyjama’s

Reageer op artikel:
Onesies en kersttruien move over; de Famjam is de nieuwste trend
Sluiten