Melissa Eissens
Melissa Eissens Kinderen 29 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze toffe fototrend wil je meteen uitproberen met je kinderen

Ouders bevinden zich op creatief gebied en posten #ObjectForOutfits foto’s van hun kinderen op Instagram. Supergrappig en aanstekelijk!

De combinatie van schattige kinderen, lekker eten, objecten en humor op één foto. Dat is het doel van #ObjectForOutfits op Instagram en het resultaat is zeker een kijkje, of het proberen waard!

#ObjectsForOutfits

Social media is de plek voor creativiteit en nieuwe ideeën. Mensen delen de leukste foto’s van hun kinderen of maken foto’s van hun eten en posten dit op Instagram. Maar eindelijk is er nu één trend die deze beide dingen heeft omarmt. Met de hashtag #ObjectsForOutfits op Instagram delen ouders de meest leuke foto’s van hun kinderen, in combinatie met voedsel en objecten. Voor het resultaat halen ze de meest creatieve ideeën uit de kast.

Voedsel in vormpjes snijden

Vaders en moeders snijden eten in allerlei verschillende vormen zodat het op kleding lijkt. Dan is het nog de kunst om je kind of baby op een bepaalde manier te laten poseren, zodat het net lijkt alsof het écht aan hebben.

Jurkjes voor de meiden

 

 

Jurkjes in allerlei vormen en maten. Wie wil er nou nog een nieuwe katoenen jurk als je een originele eetbare jurk kan hebben? Dit is misschien we de meest voorkomende variant van de #ObjectsForOutfits.

LEES OOK: Geniaal: ouders delen de meest hilarische redenen waarom hun kinderen flippen

Creatief in de keuken

 

Met een koksmuts wordt je pas een echte chef in de keuken. Geen koksmuts in huis? Geen probleem! Een champignon geeft ook het gewenste effect.

Baby’s

 

 

 

LEES OOK: Dit is het geheim van vrouwen die nooit diëten en toch slank blijven

 

 

Baby’s worden ook vaak gebruikt als fotomodel. Misschien juist wel omdat deze er niet snel vandoor kunnen gaan. Gelukkig is het geen last voor ze want ze kunnen ook gewoon lekker blijven liggen. De ouders verzinnen het wel!

Vakantie ready!

 

Zoals je ziet zijn het niet alleen kinderen en baby’s die verschijnen op de #ObjectForOutfits, ook volwassenen doen vrolijk mee. Al is dit vaak wel alleen als ze ergens op een zonnige bestemming zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme