Van voedsel tot het ouderschap: dit zijn de trends in 2019, voorspeld door Pinterest

Terugkijkend op 2018, was het qua trends best een gekkenhuis. We zagen een paar gekke mode- en beautytrends, maar ook veel veranderingen in de technologie en hoe we het gebruiken. Wat staat er in 2019 allemaal te wachten?

Van eten tot het ouderschap, we kunnen veel goeds verwachten! Pinterest heeft trends in 2019 samengesteld en wij zijn enthousiast.

Reistrends in 2019

Kriebelt het al om een grote reis te maken in 2019? Of wil je een keer wat anders dan een vliegreis? De reistrends van 2019 laten zien dat mensen anders gaan reizen dit jaar – denk aan bus- en treinreizen in plaats van lange vluchten en rondtrips. Denk klein als het gaat om het kiezen van je volgende bestemming, locaties die buiten de gebaande paden liggen zullen we als bestemming kiezen. Duurzaamheid wordt ook een groot onderdeel, overweeg hoe je kunt reizen wat minder slecht is voor het milieu.

De herfst zal een populaire tijd zijn om op vakantie te gaan! De veranderende bladeren en mooie landschappen zullen je vakantie tot een succes maken. Richt je op de herfstmaanden voor die ene geplande familietrip. Een andere trend van 2019 is een actieve vakantie. Fietstochten worden dit jaar populair, tijd om de bezienswaardigheden op twee wielen te ontdekken!

Gezondheid- en welnesstrends

Focus je op jezelf in 2019 met deze trends. Zorgen voor jezelf is belangrijk. Het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om voor jezelf te zorgen, maar de gezondheids- en welnesstrends in 2019 kunnen helpen. Zorg beter voor je huid met nieuwe producten als bakuchiol en geitenzeep. Voedingsplannen zullen in 2019 ook een grote trend worden – handig dus als je van plan bent om je eetgewoonten onder controle te krijgen. Het lijkt er ook op dat 2019 het jaar wordt waarin veel mensen zullen stoppen met het drinken van alcohol. En dat begint natuurlijk al met Dry January.

Nuchtere vriendinnendates voor Dry January

Slaap en fitness worden ook groot in 2019 – dat kan natuurlijk helpen op het gebied van gezondheid en welzijn. Beheers je slaap door een slaaplogboek bij te houden, hoeveel uur slaap krijg je elke nacht? Ook is het niet nodig om je lidmaatschap van de sportschool opnieuw in te laten gaan in 2019: workouts kun je overal uitvoeren, waar je ook bent.

Creatief bezig zijn, it is!

De toptrends in 2019 laten ook een paar hobby’s zien, en zeg nou zelf: het is nooit te laat om een nieuwe hobby op te pakken. Mensen gaan volgend jaar op veel manieren creatief bezig zijn, van keramisch aardewerk tot krijtkunst tot technieken zoals acrylverven. En veel mensen zullen proberen om van hun hobby een side hustle te maken, wat een geweldige manier is om je creatieve jeuk weg te krabben terwijl je een beetje contant geld verdient.

Feestjes in 2019 worden geweldig

Je wilt naar feestjes in 2019 wanneer je de trends voor 2019 hebt gezien. We zien minder taart – maar niet getreurd, we zien meer donuts. Als het aankomt op bruiloften, zullen we veel neon en rookbommen in de decoratie zien. Dit jaar is ook het jaar waar we meer kleine dingen zullen vieren. We zullen allerlei momenten willen vieren, en niet alleen de grote. Van het vieren van een mijlpaal van je kleine, tot een promotie-party: geen moment is te klein om te vieren.

Voedseltrends

Food is life, kunnen we wel zeggen. We zullen veel zelfgemaakte producten zien, ook zullen steeds meer mensen veganistisch gaan eten. De focus ligt op gezonder eten in dit jaar, maar we zullen ook een paar interessante ingrediënten zien.

Het ouderschap in 2019 wordt nóg moderner

Oké, het ouderschap is al heel modern, maar trends in 2019 laten zien dat het ouderschap nog moderner wordt. Dan ligt vooral de focus op duurzaamheid. Je zult minder snel speelgoed geven voor verjaardagen, maar eerder denken aan ervaringen. Ook voor het organiseren van kinderfeestjes zullen ouders eerder kiezen voor interactief plezier, zoals het houden van speurtochten. Ook wordt het ouderschap wat ‘makkelijker’ gemaakt: er zullen draadloze borstkolven komen en kinderen zullen ook vaker gaan luisteren naar audio-boeken.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Van voedsel tot het ouderschap: dit zijn de trends in 2019, voorspeld door Pinterest
Sluiten