Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Mode 21 maart 2019

De leukste kindermode trends voor de lente en zomer

Als we naar buiten kijken beseffen we ons het misschien nog niet, maar de lente is toch echt officieel begonnen. Het is misschien nog net iets te koud voor etentjes in de tuin, borrels op het terras en picknicks in het park. Maar waar we de lente wel alvast mee in kunnen luiden – en waar we het aardig warm van krijgen, want het is een sport op zich – is shoppen! Binnenkort mogen de winterjassen weer naar zolder en maken onze dikke truien plaats voor lentemode. Evenals de garderobekasten van onze kinderen, die vast een upgrade mogen gebruiken gezien ze groeien als kool. Als je dit weekend gaat shoppen kun je alvast inspiratie opdoen met de leukste kindermode trends voor het voorjaar en de zomer!

Lekker kleurrijk

Hoewel kinderkleding altijd al in allerlei leuke kleurtjes verkrijgbaar is, doen veel merken er een schepje bovenop. Er hangen zelfs primaire kleuren – rood, blauw en geel – tussen de kledingrekken. Maar ook voorgewassen en zachte pastelkleurtjes blijven populair. Opvallend is dat niet alleen de meisjesafdeling meer zal stikken van roze kledingstukken. Ook jongens zullen aankomende zomer in roze shirts, broeken en accessoires paraderen. Hartstikke leuk – want waarom is roze perse een meisjeskleur – als je het ons vraagt!

Fijne stofjes

Qua stoffen groeit het hele organische aspect enorm. Tegenwoordig is het niet lastig om biologische kleding te kopen én een stijlvolle garderobe in te richten. Het is super om te zien dat veel merken hun verantwoordelijkheid nemen en op zoek zijn naar oplossingen voor de milieuvriendelijke productiemethode. De kledingschappen zullen zich de komende seizoenen vooral vullen met linnen, maar ook badstof en natuurlijk katoen.

Bijzondere accenten

Van borduursels tot ruffles fringles; veel kledingstukken zijn voorzien van een unieke touch. Ook zullen er weer zomerse printjes, leuke afbeeldingen en gave teksten voorbij komen. Al met al zullen alle kids er heel vrolijk bijlopen dit voorjaar (en de zomer).

Atletische invloed

Last but not least; in de zomervakantie is het relaxen geblazen! Dan komen de comfortabele looks goed van pas. Veel kinderkleding die tijdens de zonnige seizoenen helemaal hip is bevat elastische afwerkingen; ideaal!

Lees meer over de lente:

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Lunamag

Reageer op artikel:
De leukste kindermode trends voor de lente en zomer
Sluiten