Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 13 mrt 2020

Weddingbells are ringing! Dit zijn de tofste trends voor bruiloften in 2020

Is 2020 het jaar dat jij en je partner elkaar het ja-woord zullen geven? Hopelijk heb je nog niet alles tot in de puntjes geregeld want hier zijn – vers van de pers – de tofste trends voor bruiloften die we dit jaar gaan zien. En ja, dat wil je ook écht wel op jouw trouwdag.

Trends voor bruiloften in 2020

Van photobooth tot een donutmuur, we zagen van alles voorbijkomen op bruiloften de afgelopen jaren. Maar trends zijn er om continu te blijven veranderen en hier vind je de trends voor bruiloften in 2020.

1. Een duurzame bruiloft

Heb jij al zonnepanelen op het dak liggen? Lekker bezig! Zoals ook binnen de samenleving steeds meer duurzame initiatieven worden genomen, is dat dit jaar ook te zien op bruiloften. Duurzaamheid is namelijk echt wel iets om over na te denken zeker tijdens een bruiloft waar je behoorlijk wat verbruikt. Denk aan al het eten en de aankleding.

Om je ecologische voetprint te verkleinen is het goed om ook op deze dag na te denken waar je kunt verduurzamen. Niet te veel plastic bijvoorbeeld en ook niet te veel voedsel om te verspillen. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

2. Een photostand in plaats van een photobooth

Hoewel een photobooth ook nog steeds hartstikke leuk is, zien we dit jaar een nieuwe trend. In een photobooth neem je meestal wat accessoires mee, bij een stand is dat niet nodig. De achtergrond wisselt namelijk continu waardoor je ontzettend veel verschillende kiekjes kunt maken. Leuk!

3. Een bruiloft weekend

Waarom de liefde op maar één dag vieren als het ook een heel weekend lang feest kan zijn? Dat doen dan ook steeds meer mensen. Natuurlijk zie je dat wel terug in de kosten want een extra dag feest betekent ook minstens dubbele kosten.

4. Vintage

Vintage gaan we dit jaar ook veel terugzien op bruiloften: van de jurk tot droogbloemen en een plek ingericht met gave tweedehands finds.

5. Een kleine trouwerij

The bigger the better is niet altijd waar. Een grote groep mensen kiest er namelijk ook voor om hun bruiloft in kleine kring te vieren. Dat hoeft niet per se te betekenen dat je geen feest geeft of dat het geen weekend kan zijn. Je kunt enorm besparen door maar een select aantal gasten uit te nodig en dan dus wél in die leuke chateau in Frankrijk te trouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Eilte Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Weddingbells are ringing! Dit zijn de tofste trends voor bruiloften in 2020
Sluiten