Renée
Renée Kids 23 mrt 2018

Briljante foto van pasgeboren baby gaat viraal (en als je het ziet begrijp je waarom)

Dames en heren, ik ben er! Dat moet de pasgeboren triomfantelijke baby Sullivan gedacht hebben toen zijn moeder Angel Taylor hem op de wereld zette. Met zijn armen in de lucht en een grote glimlach zag hij het levenslicht. Als je het verhaal hoort begrijp je vast wel waarom, want de bevalling was een behoorlijk zwaar avontuur.

Niet alleen moeder Angel verdient een applaus, maar ook de fotografe Laura Shockley. Zij wist de triomfantelijke baby precies op het juiste moment vast te leggen met haar camera. Eén ding is zeker: als deze jonge jongen niet veel levenslust heeft, dan weten wij het ook niet meer.

Triomfantelijke baby Sullivan

Want eerlijk is eerlijk, het was niet makkelijk voor Angel om te bevallen. De fotografe schrijft dat de vrouw al vier dagen in het ziekenhuis aan het vechten was voor de bevalling. Uiteindelijk was dat niet genoeg en moesten de artsen overgaan op een keizersnede.

LEES OOK: Prachtige video: meisje zingt voor jongetje met syndroom van Down en gaat keihard viraal

Het derde kindje van Angel leverde al voor de bevalling de nodige complicaties op. Aan BuzzFeed vertelt Angel dat ze last had van zwangerschapsdiabetes en een hoge bloeddruk. Dat ze ook nog eens vier dagen met vier centimeter ontsluiting in het ziekenhuis zou liggen maakt het nog lastiger. Maar na vier dagen weeën en puffen in het ziekenhuisbed had Angel vast niet verwacht om zo’n triomfantelijke baby in haar armen te mogen sluiten.

Virale foto

Dat Sullivan meteen al als zo’n overwinnaar zijn eerste minuut inging is natuurlijk alleen maar prachtig om te zien. Laura maakte tijdens het bijzondere moment prachtige kiekjes van de geboorte en deelde het resultaat op social media. Bekijk de foto’s hieronder:

Heb je ooit een baby gezien die op deze manier zijn geboorte viert? Wij ook niet. Grappig genoeg strekte Sullivan zich ook vaak uit tijdens de zwangerschap en doet hij dat nu weer. En niet geheel onbelangrijk: Sullivan is gezond.

Reageer op artikel:
Briljante foto van pasgeboren baby gaat viraal (en als je het ziet begrijp je waarom)
Sluiten