Melissa Eissens
Melissa Eissens Lifestyle 12 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze nieuwe serie op Netflix gaan je kinderen sowieso te gek vinden

Nog 8 daagjes wachten en dan zijn de Trolls terug! Dit keer niet met een film, maar met een gloednieuwe serie op Netflix. Wedden dat je kinderen niet kunnen wachten (en jij stiekem ook niet).

Vrijdag 19 januari

Als je kind de Trolls film al meer dan drie keer heeft gezien dan zijn we het met de ouders eens dat het wel eens tijd wordt voor iets nieuws, ook al vinden de kinderen van niet. Gelukkig is het daar precies de goede timing voor, want Netflix komt met een nieuw serie: Trolls, door met de beat! Vanaf vrijdag 19 januari kunnen je kinderen genieten van de eerste aflevering.

Verhaallijn

Koningin Poppy probeert de vrede tussen de trollen en de Bergens te bewaren door hen uit te nodigen voor feesten, hun sporten te beoefenen en misdaad te bestrijden. De Trolls komen met een geheel nieuwe verhaallijn en misschien wel het allerbelangrijkste: nieuwe liedjes. Voor het geval je de oude liedjes niet meer kon aanhoren.

Trailer: Trolls door met de beat!

Voor een kleine impressie van de nieuwe serie heeft Dreamworks een trailer gemaakt (in het Engels).

Hoofdrollen

Hoewel Justin Timberlake een van de stemmen deed in de film, zal hij in de serie niet meer te horen zijn. In de serie zijn de hoofdrollen (stemmen) weggelegd voor Amanda Leighton, Skylar Astin, Ron Funches, David Fynn, David Koechner.

Samenwerking Netflix en Dreamworks

De nieuwe serie is een samenwerking tussen Netflix en Dreamworks. Dus met een beetje geluk is de serie net zo geweldig als de film. Dreamworks kwam afgelopen december eerder met een Trolls-film. De vakantiespecial was een korte film van 26 minuten waarin de Trolls voor het eerst een feestdag organiseren. Heb je deze gemist? No worries! Deze kun je nog steeds bekijken op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme