Eva Dusch
Eva Dusch Columns 14 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Trots! Famme’s columnist Matthijs aan tafel bij RTL Late Night

Voor wie het gemist heeft: Famme’s columnist Matthijs zat gisteravond aan tafel bij RTL Late Night om te vertellen over zijn nieuwe boek met daarin al zijn columns verzameld. En hoe vaak het verhaal inmiddels al is verteld en gelezen, ook wij voelden de tranen weer even opwellen.

Wat hebben we met ze meegeleefd: Matthijs, Bente en hun zoontje Cesar. En dat verhaal begon ooit zo. Vervolgens konden we een jaar lang lezen over elke beweging, elk geluid en elke schaterlach van Cesar. En de reacties waren prachtig, ontroerend en vooral overweldigend.

Zie hier het fragment uit de uitzending van gister, waarin Matthijs een stuk voorleest uit zijn boek. En dat was best even emotioneel.

Boeklancering (en jij kunt er bij zijn!)

Onze Matthijs lanceert op 21 september zijn boek Cesar. Omdat hij de lezeressen van Famme wil bedanken voor alle steun lanceert hij zijn boek op een andere manier dan normaal. Geen pers of zakelijke genodigden, maar lezeressen van Famme. Ben jij dus een groot fan van Matthijs? Zou je hem in levende lijve willen ontmoeten en wil je dan natuurlijk zijn boek persoonlijk laten signeren? Dat kan, meld je vandaag nog hier aan.

Matthijs, Cesar, wie, wat, hoe, waar? Hier kun je nog heel even álle columns van Matthijs teruglezen>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Late Night

Reageer op artikel:
Trots! Famme’s columnist Matthijs aan tafel bij RTL Late Night
Sluiten