Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Persoonlijk februari 3, 2019

De meest schitterende trouwlocaties in de buitenlucht

Nu het buiten vriest kunnen we het ons misschien moeilijk voorstellen, maar voor we ‘t weten staat de zomer voor de deur. Stap jij deze zomer – of de zomer erop – in  het huwelijksbootje? Dan is alle inspiratie natuurlijk meer dan welkom.

Willen jullie elkaar het jawoord graag geven onder de hemelblauwe lucht en het felle zomerzonnetje? Wij speurden het web af om de mooiste trouwlocaties in de buitenlucht voor jullie op een rijtje te zetten!

Aan boord

Bruidjes met zeebenen opgelet! Jullie kunnen natuurlijk ook wel héél letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Stap aan dek à la Rose en Jack en geef elkaar het jawoord met schitterend uitzicht over de azuurblauwe oceaan. Een luxe cruiseschip, een knus grachtenbootje, een authentieke tjalk, een luxueuze jacht of een sportief zeilschap; de keuze is reuze. Van de ceremonie tot de receptie en de huwelijksnacht; alle huwelijksactiviteiten zijn prima dobberend uitvoerbaar.

Romantisch strand

Het zand tussen je tenen. Het geruis van de zee op de achtergrond. Het zonnetje dat brandt op je huid. Het schitterende uitzicht. De ongedwongen sfeer van een bruiloft op het strand is romantisch! Wat dachten jullie van een ceremonie tijdens de zonsondergang? Wat vuurkorven kunnen het zwoele strandfeest doen beginnen. Als je in Nederland wil trouwen is het wel zo slim om een beachclub af te huren. Het weer in ons kikkerlandje is oh zo veranderlijk!

Festivalletje pakken?

Gaan jullie tortelduifjes iedere zomer tientallen festivals af? Festivalbruiloften zijn helemaal hip! Ga voor een groene omgeving die jullie door middel van bloemen, lichtjes, foodtrucks en dj boots omtoveren tot jullie eigen festivalterrein. Dit wordt dansen onder de sterren totdat de zon opkomt! TIP: zet slaaptenten op, zodat alle festivalgangers tot in de late uurtjes kunnen feesten.

 

Sprookjesachtig woud

Zijn jullie echte natuurliefhebbers of vind je een bohemian wedding helemaal te gek? Dan is niets mooier dan trouwen in het bos. De bosrijke omgeving zorgt voor een sprookjesachtige bruiloft. Maak de locatie helemaal ‘jullie’ door middel van een altaar, bloemen, lichtjes en/of kaarsen. In het bos is het hartstikke leuk om te picknicken (aan tafel). Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Glitter & glamour

Je droomt van een echte prinsessenbruiloft, met glitter and glamour. Stuur die paardenkoets maar richting het eerste beste landgoed (inclusief landhuis of kasteel!) en waan jezelf in een wereld van magie. Zodra jij het altaar oploopt staat je prins(es) je vol verwachting op te wachten. En ze leefden nog lang en gelukkig!

Landelijke sferen

Zijn jullie niet zo van de romantische poespas en glitters? Wat dachten jullie van een bruiloft op het platteland?! Midden tussen de boerderijdieren, hooibergen en tractoren; fantastisch! Een echt schuurfeest – inclusief liters bier – mag hier absoluut niet aan ontbreken. Back to the basics, heer-luk!

 

Besteden jullie liever meer centjes aan de huwelijksreis dan aan de perfecte locatie? Jullie kunnen natuurlijk ook gewoon feest vieren in de tuin – gezellig én knus – of in het park. Met deze tips organiseren jullie een budget proof bruiloft!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
De meest schitterende trouwlocaties in de buitenlucht
Sluiten